Διαφήμιση
Τρίτη, 19 Ιούνιος 2012 21:31

Κατέρευσε το stage των Radiohead

Αποτέλεσμα της κατάρευσης του stage των Radiohead, που ευτυχώς συνέβη προτού ανοίξουν οι πόρτες για το κοινό της συναυλίας, ήταν να σκοτωθεί ένας 35χρονος εργαζόμενος (πρόκειται για τον drum technician του συγκροτήματος Scott Johnson) που εγκλωβίστηκε από την πτώση της οροφής του support συστήματος, μέρος της οποίας κατέπεσε και να τραυματιστούν ακόμα 3 άτομα. Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο Τορόντο του Καναδά. Το περίεργο είναι ότι δεν φυσούσε ιδιαίτερα ισχυρός άνεμος ούτε υπήρχαν κακές καιρικές συνθήκες όταν συνέβη το ατύχημα, γι’ αυτό ακόμα αναζητούνται τα αίτια της κατάρευσης της οροφής του stage.
Η συναυλία ήταν sold out και σύμφωνα με τις αρχές είναι ευτύχημα που δεν είχε μπεί ακόμα κόσμος στο χώρο της συναυλίας. Οι Radiohead δήλωσαν συντετριμένοι στο twitter τους, ενώ όπως είναι φυσικό η συναυλία ακυρώθηκε.

Σημειωτέον ότι οι Radiohead περιοδεύουν στην Αμερική (αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο) με τη Live Nation να έχει την ευθύνη της παραγωγής και της διοργάνωσης…

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση