Διαφήμιση
Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012 23:03

Dynacord & EV εξοπλίζουν τη Μπάγερν Μονάχου

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να είναι διάσημη σε όλο για τα κατορθώματα της ποδοσφαιρικής της ομάδας, όμως διαθέτει και ομάδα μπάσκετ η οποία μάλιστα είχε στεφθεί και πρωταθλήτρια Γερμανίας πριν από πολλά χρόνια. Ακολούθησαν βεβαίως, αρκετά χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες, έως πέρυσι που η ομάδα επέστρεψε για τα καλά στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας, με νέα διοίκηση, νέα ομάδα και νέο ανακαινισμένο γήπεδο ("Audi Dome") χωρητικότητας 7.200 θεατών το οποίο άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το νέο γήπεδο διαθέτει κι ένα ολοκαίνουργιο συνδυασμό ηχητικού και voice alarm συστήματος των εταιριών DYNACORD και Electro-Voice.

Η όλη εγκατάσταση και τα συστήματα των δυο εταιριών ελέγχονται μέσω ενός PC που ‘τρέχει’ το IRIS-Net software και επιτρέπει στα δυο συστήματα (ProSound και voice-alarm) να λειτουργήσουν είτε ανεξάρτητα είτε συνδυαστικά ως ένα ενιαίο σύστημα αναπαραγωγής.
Το voice alarm σύστημα απαρτίζεται από 200 εκατοβολτικά ηχεία μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και 10 Cobreflex II folded sectoral horns. Τα σήματα ελέγχονται μέσω ενός Dynacord Promatrix DPM 8016 Matrix Manager συστήματος και οδηγούνται από 6 ενισχυτές DPA 8412 και 2 DPA 8150 επίσης της Dynacord.

Οσον αφορά το ηχητικό (ProSound) σύστημα του Audi Dome οι εγκαταστάτες (η εταιρία ELA-Technik Wagner) εγκατέστησε 20 EVF-1152S ηχεία από τη σειρά EV-Innovation series της Electro-Voice.
12 από αυτά καλύπτουν τον κυρίως χώρο των θεατών, 6 έχουν αναλάβει την κάλυψη των VIP θέσεων, ενώ τα υπόλοιπα 2 αναλαμβάνουν την κάλυψη του αγωνιστικού χώρου. Όλα αυτά οδηγούνται από 5 ενισχυτές Dynacord DSA 8405 και 2 ενισχυτές Dynacord DSA 8206, ενώ μέσω των RCM-810 amp modules εξασφαλίζεται ο επιθυμητός ασύρματος έλεγχος του συστήματος και η αντίστοιχη συνολική εποπτεία του μέσω του IRIS-Net.  
Για τις ανακοινώσεις και την αναπαραγωγή μουσικής χρησιμοποιείται μια κονσόλα CMS 1600-3της Dynacord καθώς και ασύρματα μικρόφωνα (REV wireless microphones) της Electro-Voice.

Περισσότερα για τα προϊόντα της Dynacord στη χώρα μας θα σας πούνε στην Nedis και γι’ αυτά της Electro-Voice στην Omikron Electronics

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση