Διαφήμιση
Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2012 10:56

Ανοιξε τις πόρτες της η CES

Η CES, αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την πιο καυτή έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών στον πλανήτη και λαμβάνει χώρα τις πρώτες μέρες του Γενάρη στο Las Vegas. Η φετινή CES θα διαρκέσει από τις 10 έως τις 13 Ιανουαρίου και με το καλημέρα έχει προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο.
Ηδη με το καλημέρα, επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις όσων έλεγαν ότι το πλέον καυτό προϊόν της φετινής CES θα είναι τα Ultrabook, τα οποία αναμένεται ότι έως τα τέλη του 2012 θα έχουν κερδίσει το 40% της αγοράς των laptop.

Tα Ultrabook, αποτελούν ένα ενδιαφέρον κι απ’ ότι φαίνεται ιδιαίτερα δημοφιλές υβρίδιο ανάμεσα στα laptop και τα notebooks. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα νέο είδος υπολογιστή, που θα είναι κομψότερο, ταχύτερο, ελαφρύτερο και ασφαλέστερο από τα σημερινά laptop και πιο ολοκληρωμένα και λειτουργικά από τις ‘ταμπλέτες’.
Τα Ultrabook φέρουν την σφραγίδα της Intel όσον αφορά τους επεξεργαστές τους, καθώς πολλά από αυτά θα υποστηρίζουν και την τεχνολογία Intel Thunderbolt, που υιοθετήθηκε και από τα νεότερα Macbook Pro αλλά και από άλλες εταιρίες που κατασκευάζουν περιφερειακά και άλλα προϊόντα...

Περισσότερα από την εν εξελίξει CES θα διαβάσετε τις προσεχείς μέρες μέσα από το aLive. Ωστόσο, περισσότερα θα βρείτε ΕΔΩ...

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση