Διαφήμιση
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011 17:15

Το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό στοκ GDS στην AED Rent

Η GDS (Global Design Solutions) ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την AED Distribution ως αποκλειστικό της αντιπρόσωπο για το Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο (οι χώρες αυτές είναι γνωστές και ως Benelux), ως μέρος της συμφωνίας με την θυγατρική της εταιρία AED Rent, που λειτουργεί ως τράπεζα μηχανημάτων, κοινώς ως dry hire εταιρία, καθώς ενοικιάζει εξοπλισμό μόνο σε επαγγελματίες και όχι στον τελικό πελάτη. Η AED Rent είναι μέλος του AED group και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες dry hire εταιρίες ολόκληρης της Ευρώπης, με εμπειρία 31 ετών στο συγκεκριμένο τομέα.
Η AED Rent λοιπόν, προχώρησε σε άμεση παραγγελία 200 κομματιών LiteWare HO (High Output) από τη GDS και ως μέρος της συμφωνίας, η θυγατρική της AED Distribution, ανέλαβε και την αντιπροσώπευση της GDS για της χώρες της Benelux. Οσο για την AED Rent, ως γνωστόν διαθέτει προϊόντα από κορυφαίους κατασκευαστές και τα προμηθεύει αποκλειστικά και μόνο στη rental αγορά. Συγκεκριμένα διαθέτει προϊόντα των L’acoustics, Clay Paky, GLP, Varilite, Yamaha, QSC, Robert Juliat και Avolites καθώς και 44 μίλια τράσες...

Οσο για το LiteWare HO της GDS, αυτό αποτελεί μια high output έκδοση του απλού LiteWare, προσφέροντας 80Watts LED ισχύος και τη διπλάσια φωτεινότητα από το LiteWare UL. Είναι πλήρως συμβατό με την υπάρχουσα σειρά LiteWare και έχει ακριβώς το ίδιο σχήμα και σασί με τις προηγούμενες εκδόσεις LiteWare.
Περισσότερα γι’ αυτό θα σας πούνε στην PA Solutions που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της GDS στη χώρα μας...

Επαφή
PA Solutions

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση