Διαφήμιση
Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2022 15:39

Η Roxx Lighting στην Audio & Vision

Από την Audio & Vision λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση για την αντιπροσώπευση της Roxx Lighting για την Ελληνική αγορά…

Δελτίο τύπου – Audio & Vision
“Συγκεντρώνοντας την πολυετή εμπειρία της στη βιομηχανία φωτισμού ψυχαγωγίας, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ταχύτατα ανερχόμενη εταιρεία Roxx, γνωρίζει τι αναζητά η αγορά.

H φιλοσοφία της Roxx είναι να κατασκευάζει χρηστικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, που διαχειρίζονται με απίστευτη απλότητα, για να δώσουν λύσεις σε εφαρμογές broadcast, live events και αρχιτεκτονικές εφαρμογές φωτισμού.

Η πιο πρόσφατη δημιουργία της Roxx, είναι η σειρά LED φωτιστικών CLUSTER που παρουσιάστηκαν στο Pyramid Stage του φετινού Glastonbury Festival, που μιμούνται σε εμφάνιση και αίσθηση τα κλασικά Molefays Blinders.
Τα CLUSTER έχουν την δυνατότητα να εξομοιώσουν πρωτοποριακά τα χαρακτηριστικά των φωτιστικών με λαμπτήρες DWE βολφραμίου (redshift) μέσω πολυχρωματικών συστοιχιών LED που διαχειρίζονται μέσω ειδικού αλγόριθμου ,παράγοντας φωτεινή ροή στα 20.000 lumens μέσω 2 συστοιχιών LED 260W έκαστο στα μοντέλα CLUSTER B2, και 40.000 lumens μέσω 4 συστοιχιών LED 260W στα μοντέλα CLUSTER B4. Τα φωτιστικά CLUSTER έχουν βαθμό στεγανότητα IP65, και διατίθενται σε Λευκές με συστοιχίες WarmWhite + Amber + Red LED´s  ή Έγχρωμες με συστοιχίες RGBA + Warm White LED´s εκδόσεις. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν πλήθος αξεσουάρ διαμόρφωσης ανάρτησης όπως C-Lok Camlock mount,Υokes, Rigging Brackets, Floor extensions & base plates.

Η σειρά φωτιστικών SHOW της Roxx, με τα φωτιστικά LED E-SHOW και A-SHOW.
Είναι κατασκευασμένα για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες παρέχοντας αδιάβροχα φωτιστικά, με πολύ υψηλές επιδόσεις, για ψυχαγωγικές και αρχιτεκτονικές εφαρμογές, όσον αφορά την ποιότητα φωτός, το μέγεθος την δυνατότητα ασύρματης διαχείρισης  και το εύρος των προσαρμόσιμων αξεσουάρ.
Διατίθενται σε  white Tungsten(3.200K) και Daylight(5.600K) , Tune able White με συστοιχίες RGBALC LED´s ή Έγχρωμες με συστοιχίες RGBL LED´s εκδόσεις με εναλλάξιμους φακούς  Fresnel, που επιτρέπουν τον έλεγχο της δέσμης και μια σειρά από αξεσουάρ, όπως barndoors, egg crates and snoots κλπ.

Τέλος, οι πολύ χρηστικές  σειρές φωτιστικών B.SHOW mini & FLEX που τροφοδοτούνται μέσω μπαταρίας για ψυχαγωγικές εφαρμογές, που απαιτούν αυτονομία, έξυπνη και απλή ασύρματη λειτουργία με επιλογή επιθυμητού χρόνου χρήσης. Όλα τα φωτιστικά διαθέτουν μεγάλη γκάμα αξεσουάρ όπως FLEX HAT για τοποθέτηση σε τραπέζι, FLEX deco-tubes με 6 επιλογές μεγέθους, holographic & Beam angles filters κλπ

Για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες επικοινωνήστε τώρα με την Audio & Vision. Πληροφορίες: https://roxxlight.com/ & Audio & Vision".


Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση