Διαφήμιση
Δευτέρα, 16 Μάιος 2022 18:14

Η Smoke Factory στην Kariotis Audio & Lighting

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση που μας ενημερώνει για την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Γερμανικής εταιρίας SMOKE  FACTORY στην Ελληνική αγορά…

Δελτίο τύπου - Kariotis Audio & Lighting 
“Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, η Kariotis Audio & Lighting είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Γερμανική Εταιρείας SMOKE FACTORY για την ελληνική αγορά.

Η SMOKE FACTORY ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανών καπνού - ομίχλης και συναφών μηχανών και αξεσουάρ. Η εταιρεία για παραπάνω από 25 χρόνια έχει θέσει ως στόχo την ανάπτυξη των μηχανών καπνού και ομίχλης για να καλύψουν όλες τις ανάγκες της αγοράς.

Ως εκ τούτου, το προϊοντικό πορτφόλιο της εταιρίας περιλαμβάνει 5 Fog machines με ισχύ μικρότερη των 1500Watt, άλλα 5 Fog machines μεγαλύτερα των 1500Watt, 4 Hazer, 3 μηχανές μπαταρίας, ένα Low Lying Fog CO2 με ιδιαίτερα compact διαστάσεις (DMX έλεγχο και οθόνη αφής), δυο μοντέλa Fan Fogger (fog-wind combination) ιδανικά για εφαρμογές μεγάλων εξωτερικών χώρων και laser shows.

Ενα από τα highlight στο portfolio της εταιρίας είναι και το μοντέλο Spock που αποτελεί την πιο ‘ήσυχη’ μηχανή καπνού στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες ωστόσο σχετικά με τα μοντέλα της Γερμανικής  SMOKE FACTORY επικοινωνήστε με την εταιρία μας”.

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση