Διαφήμιση
Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2020 16:08

Η Prolyte στην PA SOLUTIONS

Από την Ολλανδική εταιρία Prolyte, που ειδικεύεται από το 1991 στην κατασκευή προϊόντων truss, staging και hoists για την παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος, εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου, που αφορά τη συνεργασία της με την PA Solutions για την Ελληνική αγορά (ακολουθεί μεταφρασμένο)...

Prolyte – PA SOLUTIONS -
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Η Prolyte βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την PA SOLUTIONS για την Ελλάδα. Η PA SOLUTIONS καθοδηγείται από τον Κώστα Τσαγανό και τον Γιάννη Μπενέτα, οι οποίοι διαθέτουν πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην βιομηχανία του θεάματος. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η PA SOLUTIONS προστίθεται στην οικογένεια της Prolyte. Προσμένουμε να συνεργαστούμε στενά με τον Κώστα, τον Γιάννη και την ομάδα τους στην Αθήνα, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη προβολή και επέκταση της Prolyte στην Νοτιοανατολική Ευρώπη» σχολίασε ο William Voskuil (Prolyte Sales Director).

Ο Κώστας Τσαγανός της PA SOLUTIONS δήλωσε ότι «Ήμουν ένας από τους πρώτους που δούλεψαν με προϊόντα της Prolyte στην Ελλάδα από τις αρχές του 2000. Σήμερα, 20 χρόνια μετά, προσθέτοντας την Prolyte στο portfolio της εταιρείας, οι δρόμοι μας ξανασυναντιούνται».
«Είμαι βέβαιος ότι η PA SOLUTIONS διαθέτοντας πλέον πλήρη γκάμα trussing systems ισχυροποιεί την θέση της στην Ελληνική αγορά, και έχει την δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και άριστης ποιότητας προϊόντα στους πελάτες της», πρόσθεσε ο κύριος Τσαγανός.

«Ένα από τα πλεονεκτήματα του να ανήκεις στο A4I γκρουπ είναι η εσωτερική συνεργασία των εταιρειών, ώστε να γίνονται καλύτερες από τις υπόλοιπες της βιομηχανίας. Με αυτόν τον τρόπο η Prolyte παραμένει πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό.» ανέφερε ο Area Four Industries CEO František Zykan.
«Είμαστε σίγουροι ότι η PA SOLUTIONS θα παρέχει στην Ελληνική αγορά την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για τις λύσεις που προσφέρει η Prolyte.» συμπλήρωσε ο William Voskuil.

H Prolyte ιδρύθηκε το 1991 στο Leek της Ολλανδίας και γρήγορα έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο για την εξειδίκευση της, καθώς και για την ικανότητα της να είναι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Η εταιρεία αποτελεί τον No.1 κατασκευαστή παγκοσμίως προϊόντων truss, staging και hoists για την βιομηχανία του θεάματος.

H PA SOLUTIONS ξεκίνησε την πορεία της το 2002, ως η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με σκοπό να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας για την αγορά του θεάματος, καλύπτοντας studios, κινηματογράφο, θέατρο, τηλεοπτικές παραγωγές, συναυλίες, καθώς και εταιρείες ενοικιάσεων και οργανώσεων events.
H PA SOLUTIONS έχει ως στόχο την συνεχή ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσετε με την PA SOLUTIONS μέσω του website της εταιρείας,
τηλεφωνικά στο 210-6427500 και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ."

Επαφή
PA SOLUTIONS

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση