Διαφήμιση
Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 18:32

Η Lupo στην PA Solutions

Από την PA Solutions λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου μέσω του οποίου ανακοινώνεται η αντιπροσώπευση της εταιρίας κατασκευής επαγγελματικού φωτισμού Lupo, στην Ελληνική αγορά…

PA SOLUTIONS – Δελτίο Τύπου
«Αγαπητοί συνεργάτες, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την εταιρεία Lupo, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελληνική αγορά. H Lupo είναι μια εταιρεία πασίγνωστη παγκοσμίως για την ποιότητα και τις καινοτομίες της στο τομέα του επαγγελματικού φωτισμού, ενώ διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη.

Η Lupo ιδρύθηκε το 1932 από τον Carlo Lupo και επικεντρώθηκε στην παραγωγή εξοπλισμού για επαγγελματικά στούντιο φωτογραφίας. Στην δεκαετία του '90 η εταιρεία επεκτάθηκε στην παραγωγή επαγγελματικού φωτισμού δίνοντας έμφαση στο βίντεο και την τηλεόραση. Μέσα στα επόμενα είκοσι χρόνια κατάφερε να γίνει μία από τις πιο γνωστές και αξιοσέβαστες εταιρείες στα τηλεοπτικά στούντιο παγκοσμίως, βάζοντας τα θεμέλια για την τωρινή επιτυχία της.

Από το 2010 με τους Andrea και Carlo Lupo στο τιμόνι, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στον σχεδιασμό και στην παραγωγή LED φωτισμού για κινηματογραφήσεις, ζωντανές εμφανίσεις, τηλεόραση, θέατρο και φωτογραφία. Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Lupo αποτελεί μια από τις ελάχιστες εταιρείες παγκοσμίως που διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία για την παραγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού που καλύπτει πελάτες και επαγγελματικούς τομείς με διαφορετικές απαιτήσεις.

Lupoled 560 DMX και 1120 DMX Dual Color
Απλότητα, ευελιξία, και δύναμη. Μέσα και έξω από το στούντιο. Τα Lupoled είναι πολύ ελαφριά LED panel, τα οποία μπορούν να μεταφερθούν εύκολα με τις προστατευτικές τσάντες τους, και να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε μέρος, λόγω της δυνατότητας τους να λειτουργούν με μπαταρία ή με ρεύμα. Επιπλέον, διαθέτουν τέλεια ισορροπημένο φωτισμό με CRI (Colour Rendering Index) μεγαλύτερο του 95, και 98 TLCI (Television Lighting Consistency Index).

Smartpanel Dual Color
Το Smartpanel Dual Color είναι ένα πρακτικό και εύκολο στην μεταφορά On-Camera φως, με εντυπωσιακό φωτισμό 4200 Lux στο ένα μέτρο. Το φως που εκπέμπει αντιστοιχεί σε κάποια 1x1 LED panels που υπάρχουν στην αγορά με τριπλάσια και πενταπλάσια τιμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μίνι studio φως για vlogs, video conferences, live streaming, μουσικά βίντεο και πολλά ακόμη.

Actionpanel Full Color και Dual Color
Υπεροχή σε προσιτή τιμή. Όλα τα μοντέλα της σειράς Actionpanel είναι σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τους επαγγελματίες φωτογράφους και οπερατέρ. Τα ηλεκτρονικά υψηλής συχνότητας εξασφαλίζουν την πραγματική flicker-free λειτουργία ακόμα και όταν τραβάτε βίντεο υψηλών ταχυτήτων. Δοκιμάστε τα Actionpanel. Θα μείνετε παραπάνω από ικανοποιημένοι.

Kickasspanel Full Color
Το μικρότερο LED studio panel του κόσμου με εντυπωσιακό φωτισμό 2100 Lux στο 1 μέτρο! Το Kickasspanel είναι ένα On-Camera φως, πρακτικό, εύκολο στην μεταφορά, και χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία με τα Actionpanel και Superpanel για άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Superpanel 30 και Superpanel 60
Πρωτοποριακά υλικά και καινούργιες τεχνολογίες για μεγαλύτερη ευελιξία. Tα Superpanels είναι η τελευταία γενιά LED panels σχεδιασμένα για φωτογραφία και λήψεις βίντεο. Εξαιρετικά ελαφριά και αθόρυβα, είναι ιδανικά για χρήση εντός και εκτός του στούντιο, ενώ όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν τέλεια απόδοση χρωμάτων.

Dayled και Dayled Dual Color
Εξαιρετική απεικόνιση χρωμάτων με εγγυημένο επαγγελματικό αποτέλεσμα για την δουλειά σας.  Όλα τα μοντέλα της σειράς Dayled έχουν ψηφιακή οθόνη, ενώ το ενισχυμένο με carbon τεχνοπολυμερές υλικό κέλυφος που διαθέτουν εγγυάται την αντοχή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη. Ελαφριά, με χρήση μέσω μπαταρίας ή ρεύματος και ανθεκτικά, σας επιτρέπουν να μην έχετε πλέον όρια.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Lupo μπορείτε να δείτε στο site μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2106427500 και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για διαθεσιμότητα και τιμές.»


Επαφή
PA Solutions

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση