Διαφήμιση
Σάββατο, 11 Ιούλιος 2020 13:01

Η Sagitter στη Sirius Sound & Lighting Systems

Από την εταιρία Sirius Sound & Lighting Systems, λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την ανάληψη της αντιπροσώπευσης της Sagitter για την Ελλάδα...

Sirius Sound & Lighting Systems - Δελτίο Τύπου

"Αγαπητοί φίλοι,
είχαμε δεσμευτεί να γίνουμε ένας αξιόπιστος και πιστός σύντροφος κάθε επαγγελματία. Το δυνατό όνομα της RCF απετέλεσε την πρώτη μας επιλογή.
Σήμερα διευρύνουμε τα προϊόντα της εταιρείας με την προσθήκη μίας νέας αποκλειστικής συνεργασίας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων φωτισμού της Sagitter για όλη την Ελλάδα!
Η Sagitter ιδρύθηκε το 1992 από τον αρχικό ιδρυτή της εταιρείας Clay Paky Lighting. Για 30 περίπου χρόνια κέρδισε την παγκόσμια αναγνώριση και έχοντας στην ιστορία της προϊόντα που δεκάδες άλλες εταιρείες αντέγραψαν, αποτελεί έναν δυνατό «παίχτη» στον χώρο του φωτισμού!

Η καινοτομία και η ποιότητα κατασκευής είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της Sagitter. Το 2009 η Proel Group εξαγόρασε
την εταιρεία Sagitter ως μέρος του σχεδίου ενίσχυσης της θέσης της στον τομέα του επαγγελματικού φωτισμού.
Η πολυεθνική, με έδρα το Abruzzo, ξεκίνησε ανοίγοντας ένα νέο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, που επικεντρώθηκε στην αναζωογόνηση της σειράς προϊόντων της Sagitter, μέσω της καινοτομίας και του σχεδιασμού για την αποκατάσταση της θρυλικής μάρκας ως ηγέτη της αγοράς.

Για μία ακόμη φορά, η Sirius Sound & Lighting systems θα εξασφαλίσει ανταγωνιστικές τιμές, διασφαλίζοντας πάντα το κέρδος των επαγγελματιών.
Πολύ σύντομα, θα σας αποστείλουμε ενημέρωση για τα προϊόντα της Sagitter.
Μεγαλώνουμε…αλλά πάντα προς όφελός σας!

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Γιαννέλος - Sales Manager"

Επαφή
Sirius Sound & Lighting systems
Τηλέφωνο: 2103802448
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση