Διαφήμιση
Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2020 01:03

H Chauvet στην PA SOLUTIONS

Από την εταιρία PA SOLUTIONS ανακοινώθηκε η αποκλειστική αντιπροσώπευση των εταιριών CHAUVET Professional & CHAUVET DJ στην Ελληνική αγορά…

Δελτίο τύπου - PA SOLUTIONS
«Αγαπητοί συνεργάτες με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τις εταιρίες CHAUVET Professional & CHAUVET DJ, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελληνική αγορά. Η Chauvet είναι μια εταιρία γνώριμη και δημοφιλής στην Ελληνική αγορά και τους επαγγελματίες του φωτισμού, ενώ διαθέτει μια πραγματικά μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία επιτυγχάνουν έναν ιδιαίτερα υψηλό λόγο απόδοσης / τιμής.
Είμαστε σε θέση πλέον να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις φωτιστικών συστημάτων προσφέροντας εκτός από επώνυμο και ποιοτικό εξοπλισμό, τεχνογνωσία, εμπειρία, άμεση in house τεχνική υποστήριξη και γρήγορους χρόνους παράδοσης.

Λίγη ιστορία…
Η Chauvet ιδρύθηκε το 1990 από τους Albert και Berenice Chauvet στην αρχή ως εταιρία αντιπροσωπεύσεων, ενώ γρήγορα εξελίχθηκε σε κατασκευαστή ΟΕΜ προϊόντων.
Οκτώ χρόνια αργότερα η εταιρία είχε το δικό της ιδιόκτητο χώρο έκτασης 1000 τμ στη Φλόριντα και παράλληλα νοίκιαζε έναν γειτονικό χώρο 3250 τμ για να καλύψει τις διευρυμένες ανάγκες ζήτησης και παραγωγής, καθώς πλέον κατασκεύαζε τα δικά της προϊόντα με το δικό της brand name.

Την 4ετία μεταξύ 2000 και 2004 η εταιρία ήταν μια από τις πρωτοπόρες στη χρήση LED φωτεινών πηγών με το R&D τμήμα της να σχεδιάζει και να υλοποιεί πρωτοποριακές τεχνολογίες και προϊόντα, ενώ γρήγορα αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στους επαγγελματίες του φωτισμού.
Το 2005 κατασκευάζει το πρώτο LED wash light για επαγγελματική χρήση, ενώ ένα χρόνο αργότερα κερδίζει το Best Big Booth Award στα πλαίσια της έκθεσης LDI.
To 2007 έρχεται ακόμα ένα πρωτοποριακό προϊόν, το Min Spot, ενώ το 2008 λανσάρει το ILUMINARC ένα νέο brand για την αγορά του αρχιτεκτονικού φωτισμού που με το καλημέρα κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς χρησιμοποιήθηκε για να φωτίσει τον πύργου του Eiffel, καθ’ όλη τη διάρκεια των 3μηνων επετειακών εκδηλώσεων για τα 120 χρόνια από την κατασκευή του.
Το 2010 η εταιρία ανοίγει τις πόρτες των νέων εγκαταστάσεών της, έκτασης 7.000 τμ στο Sunrise της Φλόριντα, ενώ ξεκινά τη λειτουργία του και το γραφείο της Αγγλίας, με τα προϊόντα της εταιρίας πλέον να χωρίζονται σε δυο βασικές κατηγορίες: τη Chauvet Professional και τη Chauvet DJ.
Την ίδια χρονιά το περιοδικό Live Design περιλαμβάνει τους Albert και Berenice Chauvet μεταξύ των 50 πιο ισχυρών ανθρώπων στην Τεχνολογία του Entertainment.

To 2011 η εταιρία αναβαθμίζει το λογότυπό της και στις δυο προϊοντικές της κατηγορίες (Chauvet Professional και τη Chauvet DJ), ενώ τα COLORado wash lights έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεγάλες παραγωγές πρώτης γραμμής. Τον ίδιο χρόνο η εταιρία κερδίζει ξανά το Best Big Booth Award στην LDI και ένα χρόνο αργότερα παρουσιάζει τη θεατρική σειρά Ovation κερδίζοντας το WFX 2013 New Technology Award for Best LED Fixture.

To 2013 είναι η χρονιά του Nexus 4x4 που δίνει τεράστια ώθηση στο προφίλ και τις πωλήσεις της εταιρίας η οποία ανοίγει γραφείο και στην Καλιφόρνια για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες της στη Δυτική Ακτή.
Το 2014 έρχεται η σειρά κινούμενων κεφαλών Rogue και η ILUMINARC παρουσιάζει το wash light Colorist.
Το 2015 ανοίγει το υποκατάστημα του Βελγίου, ενώ η Chauvet DJ είναι πλέον leader στην κατηγορία του DJ Lighting.

Το 2016 παρουσιάζεται η κορυφαία σειρά Maverick που απευθύνεται σε large scale εφαρμογές, καθώς και το ‘ελλειπτικό’ OvationΕ-260WW.
Το 2017 η εταιρία εξαγοράζει την ChamSys, ενώ το 2018 η Chauvet ανοίγει γραφεία σε Γαλλία και Γερμανία.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της εταιρίας μπορείτε να βρείτε στο site της
Ωστόσο, ήδη βρίσκονται στην εταιρία μας ετοιμοπαράδοτα αρκετά από τα δημοφιλή προϊόντα της Chauvet. Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές…».

Επαφή
PA SOLUTIONS

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση