Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2019 15:48

Bon Studio με full ‘οπλοστάσιο’!

του Βασίλη Λαδονικόλα

Το περίπτερο της εταιρίας Bon Studio στην έκθεση iNTERLiNKED expo του Ζαππείου, περιλάμβανε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και λύσεων από τους σημαντικότερους οίκους που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά η εταιρία στη χώρα μας, ενώ εκτός από τα στελέχη της Ελληνική εταιρίας, παρών ήταν και αρκετά στελέχη των οίκων κατασκευής προκειμένου να ξεναγήσουν τους επισκέπτες στις τεχνολογίες και τα προιόντα τους. Επιπλέον, στο περίπτερο του Bon Studio κυριάρχησε και η μεγάλη οθόνη της Samsung που τράβηξε τα βλέμματα και κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών.

Ξεκινώντας από τον τομέα του audio, οι επισκέπτες είδαν από κοντά τα ψηφιακά μόνιτορ Genelec 8320 SAM, καθώς και τα 2δρομα 6ιντσα ενεργά, 306MKII της JBL. Οσον αφορά τα μίξερ, στο χώρο κυριάρχησε η Vi3000 της Soundcraft, η compact διαστάσεων broadcast κονσόλα Calrec Brio 36 καθώς και η Type R 6F μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα modular και expandable ψηφιακή ραδιοφωνική κονσόλα, ενώ την γκάμα των μίξερ έκλεινε το προσιτό και ευέλικτο remote control digital mixer UI24ch της Soundcraft.

Σημαντικές ήταν και οι παρουσίες όσον αφορά τα μικρόφωνα, με την νεοφερμένη στα παγκόσμια audio δρώμενα, αλλά και στη χώρα μας, Austrian Audio να κυριαρχεί με το ολοκαίνουργιο πυκνωτικό μικρόφωνο μεγάλου διαφράγματος OC818 studio set με τα πολλαπλά πολικά διαγράμματα και το καρδιοειδές πυκνωτικό OC18
Εξίσου επιβλητικό, αλλά για διαφορετικές (πιο prosumer και consumer εφαρμογές) και το ολοκαίνουργιο AKG LYRA, ένα ultra-HD USB μικρόφωνο που συνδέεται εύκολα στο tablet, smartphone ή το PC του χρήστη και εξασφαλίζει άψογη ποιότητα ήχου για podcast, you tube, gaming, μουσική και άλλες εφαρμογές, ενώ υπήρχαν διαθέσιμα και τα ακουστικά K812 Pro, K872 και HSD271 επίσης της AKG. Από ασύρματα μικρόφωνα, παρουσιάστηκαν τα DMS 300, και τα 2κάναλα ψηφικά DSR 800 και DHT 800 που ανήκουν στην reference κατηγορία.

Οσον αφορά την JBL, αυτή εκπροσωπήθηκε με τα PRX 812, 815 και 815 XLE, τα EON 610 και 615, ενώ ξεχωριστή παρουσία ήταν το Eon One Pro, η φορητή all in one Line array κολώνα της JBL που τροφοδοτείται από μπαταρία (αυτονομία έως και 6 ώρες) και ενσωματώνει 7κάναλο μίξερ (με δυνατότητα Bluetooth streaming) πάνω από το 8ιντσο sub της βάσης του.
Είδαμε επίσης από κοντά και τις ηχοστήλες (passive controlled coverage Columns) CBT70SE και CBT100 επίσης της JBL.
Επίσης ξεχώρισε και η ηχομπάρα PSB1 της JBL που είναι ιδανική για ξενοδοχεία και commercial εφαρμογές, καθώς και τα επίτοιχα ηχεία και ηχεία οροφής Control 24, Control 26 και 8126, επίσης της JBL.
Οσον αφορά την Crown, παρόντες ήταν οι 4κάναλοι ενισχυτές CDi4/300BL, DCi4/300 με Dante και AES67, ο δικάναλος XLi 800 και ο επίσης δικάναλος XTi4002.
Αναμφίβολα ξεχωριστή παρουσία τόσο τεχνολογικά όσο και προϊοντικά, ήταν το XIRIUM PRO της Neutrik , το πρωτοποριακό digital wireless audio σύστημα της εταιρίας που βασίζεται στην τεχνολογία DiWA (Digital Wireless Audio) και θέτει νέα στάνταρ στο professional wireless audio transmission (μερικά εξ’ αυτών είναι τα εξής: FCC license-free, compression-free, ποιότητα studio και full bandwidth audio με εξαιρετικά χαμηλό latency).
Οσον αφορά τη Roland αυτή εκπροσωπήθηκε από τον Nico Suarez και προιοντικά από τα V600 video switcher, το multi format AV mixer VR-50HD και V-02HD και τον επεξεργαστή εικόνας VP-42H.
Παρών στην έκθεση και το συνεδριακό της Ateis, αλλά και και τα προιόντα εικόνας της Vivitek, όπως το εντυπωσιακό all in one display αφής διαγωνίου 65ιντσών με εγγενής ανάλυση 4K Ultra (3840x2160) NovoTouch LK6530i που είναι ιδανικό για συνεδριακές αίθουσες, meeting rooms, λόμπι ξενοδοχείων κλπ. Είδαμε επίσης και το NovoPRO ένα ασύρματο presentation και collaboration σύστημα, που υποστηρίζει όλους τα Wi-Fi devices, όλους τους τύπους laptop και desktop PC, ενώ είδαμε και τον lazer βιντεοπροβολέα DH 4661Z επίσης της Vivitek με τα 5000Ansi, λόγο αντίθεσης 20.000:1 και ανάλυση fullHD.

Oσον αφορά τον τομέα του φωτισμού, η νέα MA 3 on PC Command Wing 3 MA Lighting αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα highlights της έκθεση όσον αφορά τον τομέα του φωτισμού με τα στελέχη της MA Lighting, Michael Strathman και Jelle Moerman να δίνουν το παρών στο περίπτερο του Bon Studio όλες τις ημέρες της έκθεσης (περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ στο σχετικό άρθρο για την MA που έχει ήδη ανέβει στο aLive), ενώ δυναμικό παρών έδωσε και η Vari-Lite με τα VLZ Profile, VLZ Spot, VL2600 Profile, VL800 Beam Light, VL6500 Wash, VL1100 LED HPS, ενώ είδαμε και την μπάρα SL 640, αλλά και τα VL800 EventPar RGBA, VL800 ProPar, VL800 Event Wash και VL10 BeamWash. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η τηλεοπτική γκάμα της Strand με τα 200 F LED TV DayLTMO, 400 F LED TV, 300S 5600K Mo SoftLight, το Profile SPX LED ww με φακό 1535LT και PL PF 4MKII με φακό SPX2550LD.
Παρών από τις Vari-Lite και Strand ήταν ο Charbel Zoghbi.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για τα προϊόντα και τις τεχνολογίες που παρουσιάστηκαν στην έκθεση iNTERLiNKEDexpo θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση