Διαφήμιση
Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 14:53

Asproulis Experience με ναυαρχίδα την K-Αrray!

Η εταιρία Asproulis Experience στα πλαίσια της παρουσίας της στην έκθεση iNTERLiNKED του Ζαππείου, εστίασε στην ανάδειξη της προϊοντικής γκάμας της Ιταλικής K-array, για κάθε είδους εφαρμογή, από μόνιμη εγκατάσταση και live sound, έως hotel solutions και εφαρμογές για club, bar κλπ .
Οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τα ιδιαίτερα σε σχεδίαση highend προϊόντα της Ιταλικής εταιρίας και τις πρωτοπόρες ηχητικές υλοποιήσεις της στους απαιτητικούς τομείς του installation και του Live sound.

Ετσι λοιπόν, ο επισκέπτης μπορούσε να δεί όλη τη γκάμα των λιλιπούτειων ηχείων της σειράς Αzimut (πρόκειται για μίνιμαλ υλοποιήσεις ηχείων στο μέγεθος αναπτήρα ή πιστωτικής κάρτας), με τα μοντέλα Azimut-KAMUT2L, Azimut-KAMUT2L1, Azimut-KAMUT2L14 και Azimut-KAMUT2V25, όλα τους wi-fi και με Bluetooth διασυνδεσιμότητα, ασύρματο έλεγχο και θύρες usb και mini jack).
Είδαμε επίσης τα 2ιντσας point source Tornado με την υψηλή κατευθυντικότητα τα Viber, τα εύκαμπτα ηχεία Anakonda που είναι ιδιαίτερα ευέλικτα όσον αφορά την τοποθέτηση, ενώ ο πρωτοπόρος σχεδιασμός τους τα καθιστά δημοφιλή σε αρχιτεκτονικής εφαρμογές υψηλής αισθητικής.

Παρόντα και τα Kobra, τεχνολογίας line array με 2ιντσα διαφράγματα, καθώς και η οικογένεια των full-range ηχείων Domino που εξειδικεύονται στις installation εφαρμογές κάθε είδους.
Είδαμε επίσης και τα κομψά αλλά ισχυρά Rumble sub που συνοδεύουν τα ηχεία των σειρών Lyzard, Vyper, Tornado και Anakonda και περιλαμβάνουν μια γκάμα 4 μοντέλων (KU26, KU44, KU210 και KU212).

Παρών ήταν και τα line array μικρόφωνα της σειράς Capture (η σειρά διαθέτει 3 μοντέλα, τα KMC20, KMC20V και KMC20H που περιλαμβάνουν 8 x 4 mm καρδιοειδής κάψες με ενσωματωμένο προενισχυτή – απαιτείται τάση 48V Phantom power)που αποτελούν μια ακόμα πρωτοπόρα πρόταση της K-Αrray, όσον αφορά τα μικρόφωνα, ενώ όσον αφορά τα ακουστικά, είδαμε και ακούσαμε τα Mini ear bud Duetto
Τέλος, υπήρχαν ακόμα και τα συστήματα Axle KRX802 και  Pinnacle KR802.

Οσον αφορά τα προϊόντα φωτισμού στο booth της εταιρίας φιλοξενήθηκαν τα Hot beam 350 Watt, beam 230 7R, indoor blinder 4x100Watt, Mini beam 60 Watt, LED Wash 36x10, τα Indoor blinder 2light 2x100W, καθώς και τα 7x100Watt LED pixel Light. Στα highlight του περιπτέρου και τα 14x30 LED bar water proof και 1000Watt Led strobe RGB. Υπήρχε επίσης το Follow spot 17R, μηχανές εφέ όπως οι lazer 3Watt, sparkle fx, snow machine, Co2 machine και 
Mist haze 1500Watt. 
Στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου με τα εξωτερικά outdoor demos των συστημάτων, φιλοξενήθηκαν τα συστήματα Firenze ΚΗ7, Mugello ΚΗ3, KR802- Pinnacle, όλα της Κ-Array, των οποίων την αναπαραγωγή επιμελήθηκε ο Τάσος Ντόμπρος και ο Klaus Hausherr,product specialist της Κ-Array που ήρθε στη χώρα μας ειδικά για την έκθεση iNTERLiNKED…

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα παραπάνω προϊόντα θα σας δώσουν στην εταιρία Asproulis Experience.

Επαφή
Asproulis Experience

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση