Διαφήμιση
Πέμπτη, 24 Οκτώβριος 2019 12:07

H Elation στην RM Audio

Η Εlation Lighting ιδρύθηκε το 1992 στο Los Angeles, ενώ από τότε η εταιρία έχει σημειώσει άλματα καταφέρνοντας να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των κορυφαίων εργοστασίων κατασκευής προϊόντων επαγγελματικού φωτισμού ανά τον κόσμο.

Η εταιρία έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία σε διάφορες κατηγορίες φωτιστικών σωμάτων, ενώ έχει στην αποκλειστικότητά της μια σειρά από πατέντες και πρωτοπόρες τεχνολογίες (όπως τα υβριδικά οπτικά της συστήματα κλπ), ενώ έχει παρουσιάσει προϊόντα που θεωρήθηκαν πρωτοποριακά (όπως η σειρά κινούμενων κεφαλών Proteus με την IP65 προδιαγραφή για outdoor χρήση, η σειρά Smarty με τις FLEX lamp technology κινούμενες κεφαλές, η σειρά κεφαλών Artiste με τις LED φωτεινές πηγές, η σειρά Fuze series και πολλές άλλες ακόμα).

Όλα τα προϊόντα της σχεδιάζονται , CA. All products are developed and engineered in the USA with sales and support office locations in the US, Mexico, and Europe, and distribution via a worldwide dealer network.

Τα προϊόντα της Elation (LED lighting, video, και atmospheric effects) απευθύνονται στον επαγγελματικό κλάδο του stage lighting industry και σε εγκαταστάσεις και εφαρμογές όπως: Theatrical & Concert Stage, Rental, Production, Studio, Broadcast, House of Worship, Corporate AV, Exhibition, Night Club, Leisure, Theme Park και φυσικά στην αγορά των Cruise Ship. Προϊόντα της Elation χρησιμοποιήθηκαν μεταξύ άλλων στο DUBAI SHOW BURJ KHALIFA, και στις περιοδείς των SANTANA TOUR, LADY GAGA και Paul McCartney.

Σκοπός της εταιρίας είναι η υποστήριξη του επαγγελματία με αξιόπιστα προϊόντα που επιτυγχάνουν υψηλό λόγο τιμής προς απόδοσης. 
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Elation θα σας δώσουν στην εταιρία RM-Audio…

Επαφή
RM-Audio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση