Διαφήμιση
Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2019 10:23

Η MONTARBO στην Kariotis Audio & Lighting

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη νέα συνεργασία της εταιρίας με την Ιταλική Montarbo

Kariotis Audio & Lighting – Δελτίο τύπου
«Αγαπητοί συνεργάτες,
η εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της Ιταλικής εταιρείας MONTARBO στην Ελληνική αγορά!

Από τη δεκαετία του 1960, η Montarbo εξελίσσεται συνεχώς, κοιτάζοντας το μέλλον.
Χάρη στη νέα διοίκησή της, μέσω του ΕΚΟ GROUP, η Montarbo έχοντας τα εφόδια της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας της, σχεδιάζει νέα συστήματα ήχου με τεχνολογική υπεροχή.
Σήμερα, όπως και στο παρελθόν, η Montarbo παραμένει αυθεντικά Made in Italy, αφιερώνοντας τεράστιο κεφάλαιο στην έρευνα και την ανάπτυξη, για τις καλύτερες λύσεις ήχου, σε έναν όλο και περισσότερο διασυνδεδεμένο κόσμο.

Ο Νέος Ηχος της MONTARBO με στοιχεία HI-END SOUND...
Τα τελευταία χρόνια με επίμονη προσπάθεια και στηριζόμενη στις νέες τεχνολογίες, η MONTARBO αλλάζει σελίδα αλλά και ήχο, με τη νέα σειρά της active ηχείων WIND PRO-EARTH PRO.
Τα νέα ηχεία της εταιρίας υποστηρίζουν DANTE Connection και on line set up με δίκτυο για κάθε ηχείο με το λογισμικό M-Connect, χωρίς χρήση επιπλέον interface!».

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση