Διαφήμιση
Παρασκευή, 10 Μάιος 2019 13:26

Omikron Electronics: Νέα σεμινάρια L-Acoustics

Από την εταιρία Omikron Electronics ανακοινώθηκε ο νέος εμπλουτισμένος κύκλος σεμιναρίων της L-Acoustics…

Δελτίο τύπου - L-Acoustics
«Αγαπητοί συνεργάτες,
τα προγράμματα εκπαίδευσης της L-Acoustics έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους τεχνικούς, τους μηχανικούς συστημάτων και τους σχεδιαστές ήχου να επιτύχουν την καλύτερη απόδοση για τα συστήματα της L-Acoustics. Πέραν του τακτικού σεμιναρίου “Τεχνολογίες ηχείων PA”, φέτος εμπλουτίζουμε το κύκλο σεμιναρίων, προσθέτοντας δύο νέα σεμινάρια:

Systems Fundamentals
Ένα μονοήμερο σεμινάριο διάρκειας 9 ωρών, (προαπαιτούμενο για την παρακολούθηση των υπόλοιπων trainings της L-Acoustics), που στην πρώτη ενότητα εισάγει τους χρήστες στο Soundvision, το λογισμικό προσομοίωσης για τα συστήματα της L-Acoustics και στη δεύτερη ενότητα παρουσιάζει όλο το drive σύστημα της L-Acoustics, τους amplified controllers, τον P1 και το LA Network Manager, με προνομιακό κόστος συμμετοχής 90€ (από 180€).
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Systems Fundamentals, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από την L-Acoustics.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

L-Acoustics Workflow
O στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι η ολοκληρωμένη παρουσίαση της ροής εργασίας της L-Acoustics, από τη φάση σχεδιασμού ενός συστήματος έως τη λειτουργία του καθώς και η ανάλυση των νέων εργαλείων για τη βελτιστοποίηση των συστημάτων της, με δωρεάν συμμετοχή. 
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου L-Acoustics Workflow, οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Omikron Electronics.

Πληροφορίες και εγγραφές ΕΔΩ

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση