Διαφήμιση
Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 19:19

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην ΕΡΤ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστών Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας του IΕΚ ΑΚΜΗ στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.
Οι μελλοντικοί ηχολήπτες και μουσικοτεχνολόγοι επισκέφθηκαν τους χώρους του ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή και ξεναγήθηκαν στα στούντιο των μουσικών συνόλων, στο τηλεοπτικό πλατό και το control του στούντιο των ειδήσεων καθώς και στα ραδιοφωνικά στούντιο. 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των ηχοληπτών μουσικών συνόλων κυρίων Συγλέτου και Γιαννακόπουλου και οργανώθηκε από τον καθηγητή ηχοληψίας και μουσικής τεχνολογίας και συνεργάτη του aLive, Θοδωρή Παπανικολάου. Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό recording session σε στούντιο υψηλών προδιαγραφών. Στην συνέχεια αναλύθηκαν οι διαδικασίες που πραγματοποιούνται στο control room και το live room από τον ηχολήπτη και τους βοηθούς ηχολήπτες προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό ηχητικό αποτέλεσμα. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η συνάντηση των σπουδαστών με τον τελειόφοιτο της ειδικότητας Ηχοληψία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Γιώργο Αυγουστάκη, ο οποίος πραγματοποιεί την πρακτική του άσκηση στα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ.

Επαφή
ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση