Διαφήμιση
Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 20:03

H Fest audio στη DNA Systems

Η DNA Systems ανακοίνωσε την αντιπροσώπευση της Fest audio για τη χώρα μας, μέσω του ακόλουθου δελτίου τύπου…

Δελτίο τύπου -  DNA Systems
«H Fest audio, είναι μια εταιρεία στη βιομηχανία του pro audio που ξεκίνησε σαν start up company πριν δύο χρόνια στην Αγγλία. Οι σχεδιαστικές ανησυχίες του David Kan, πρώην στέλεχος της Cadac, βρήκαν σάρκα και οστά στο πρώτο μοντέλο την F16. Η σειρά F, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2019 με την πλήρη παρουσίαση στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Η F16, F24 & F32 αποτελούν τα entry level χαμηλού κόστους προϊόντα. Η εταιρεία σχεδιάζει και θα ολοκληρώσει μέχρι το τέλος της χρονιάς τη σειρά Q, με χαρακτηριστικά μεσαίου - μεγάλου format.
Η F16 είναι η νέα πρωτοποριακή πολυλειτουργική ψηφιακή κονσόλα της Fest Audio. Οι μικρές διαστάσεις και το χαμηλό της βάρος κρύβουν έναν συνδυασμό πληρότητας δυνατοτήτων και απλής, user friendly λειτουργικότητας χάρη στην υψηλής ακριβείας οθόνη αφής.
Η καινοτόμος μηχανική διαμόρφωση περιλαμβάνει τέταρτης γενιάς floating-point SHARC 24bits/192kHz AD/DA επεξεργαστή,εξασφαλίζοντας ισχυρές αποδόσεις χωρίς απώλειες στην ποιότητα του ήχου. 
Τα custom layer,channel link και mute group καθιστούν την F16 ιδανική για ζωντανές εμφανίσεις, συνέδρια, σχολεία, εκκλησίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες, μουσικά σχήματα, πολυχώρους και οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής συστημάτων ενισχυμένου ήχου.

Χαρακτηριστικά:
-  Οθόνη αφής 10.1¨1280x800 pixel HD IPS
- 16 microphone inputs με 12x XLR και 4x Combo XLR/Jack
- 8x αναθέσιμες balanced outputs
- 9x υψηλής ακριβείας 100mm motorized faders
- Custom user defined layer and mute group
- Channel link Horizontally ή Vertically (Horizontal πχ. CH1+CH2 ή Vertical πχ.CH1+CH9)
- Stereo Recording/Playback πρός/από USB stick
- 8x effects, 2 modulations, 2 delays και 2 reverbs, 2x 31-band graphic equalizers.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μίξερ της Fest audio θα βρείτε στη DNA Systems, ενώ τις τιμές των μίξερ θα τις βρείτε εδώ

Επαφή
DNA Systems

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση