Διαφήμιση
Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018 18:58

Maestro Corfu – Νέο κατάστημα στην Κέρκυρα

Ως γνωστόν, ο ‘Μαέστρος’ κ. Γιώργος Λάμπρης είναι πολλαπλά ενεργός με τον ευρύτερο κλάδο της μουσικής, της τεχνολογίας της, των ηχητικών και των εκδηλώσεων, καθότι η ενασχόλησή του με το χώρο είναι σφαιρική. Ο ίδιος είναι διευθυντής του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας, και ιδιοκτήτης του καταστήματος πώλησης μουσικών οργάνων και ηχητικού – φωτιστικού εξοπλισμού στην Ηγουμενίτσα. Αντίστοιχα η εταιρία Mastro Sound αναλαμβάνει την ηχοφωτιστική κάλυψη μουσικών εκδηλώσεων και λοιπών παραγωγών.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Λάμπρης μας ενημέρωσε για το νέο του κατάστημα, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του ‘απέναντι’ στην Κέρκυρα (Πολυχρονίου Κωσταντά 19, τηλ. 2661036889, κοντά στα Γενικά Λύκεια) και το οποίο εξειδικεύεται στην πώληση Μουσικών οργάνων, ηχητικών και φωτιστικών συστημάτων, DJ εξοπλισμού, μουσικών βιβλίων, αναλώσιμων κλπ.
Σημειωτέον ότι η Maestro Corfu συνεργάζεται με τις περισσότερες εταιρίες αντιπροσώπευσης μουσικών οργάνων και ηχητικού / φωτιστικού εξοπλισμού (με τις συνεργασίες αυτές να διευρύνονται συνεχώς), προκειμένου η γκάμα του καταστήματος να είναι ικανή να καλύψει ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και αναγκών του ευρύτερου μουσικού και ηχητικού κλάδου…

Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλές πωλήσεις.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ…

Maestro Corfu
Πολυχρονίου Κωσταντά 19, Κέρκυρα
τηλ. 2661036889

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση