Διαφήμιση
Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 00:52

Η Meyer Sound στην Audigys

Από την εταιρία Audigys λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου, με το οποίο ανακοινώνεται επίσημα η αντιπροσώπευση της Meyer Sound για την Ελλάδα…

Audigys - Δελτίο Τύπου
"Βύρωνας 3/5/2018 – Η Audigys  ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Αμερικάνικη κατασκευάστρια συστημάτων ήχου Meyer Sound.
H Meyer Sound, η οποία πρωτοπόρησε με τις τεχνολογίες αυτοτροφοδοσίας και SIM audio μετρήσεις για  γραμμικά συστήματα ήχου, είναι η αρχή προέλευσης πολλών μεγάλων καινοτομιών στον ήχο. Kατέχει περισσότερες από 40 πατέντες, μια τεράστια λίστα βιομηχανικών και μηχανολογικών βραβείων και αναρίθμητες διακρίσεις  για τη συμβολή της στην εξέλιξη της επιστήμης του ήχου (audio).

Οι εφαρμογές των λύσεων  Meyer είναι σχεδόν απεριόριστες από μικρούς χώρους, κινηματογράφους, θέατρα, κέντρα συναυλιών, γήπεδα, ναοί, μεγάλα φεστιβάλ.
H Meyer Sound έχει μακρά ιστορία εκπαιδευτικής δραστηρίοτητας στην παγκόσμια κοινότητας του audio. Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχει περιεχόμενο προσαρμοσμένο σε όλους τους κλάδους του audio και τα επίπεδα εμπειρίας των επαγγελματιών.

Σύντομα η Audigys θα ανακοινώσει σεμινάρια και παρουσιάσεις εργαλείων και τεχνικών με βάση το πρόγραμμα της Meyer Sound.
H Audigys  είναι πεπεισμένη ότι οι λύσεις της Meyer Sound θα αποτελούν στο έξής, σημείο αναφοράς σε οποιοδήποτε PA εφαρμογή, από μικρές μουσικές σκηνές έως τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Ελλάδα".

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Audigys...

Επαφή
Audigys

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση