Διαφήμιση
Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 16:52

Shure ADX1M: Η συρρίκνωση της 'ταμπακιέρας'

Η Shure συρρίκνωσε την ταμπακιέρα και μάλιστα δραστικά. Και σαν να μην έφτανε αυτό συνδύασε το μίνιμουμ των εξωτερικών διαστάσεων και με το μάξιμουμ της τεχνολογίας στο εσωτερικό του ADX1M.
Το ADX1M είναι ο νέος λιλιπούτειος και ταυτόχρονα τεχνολογικά προηγμένος πομπός σώματος της Shure που έκανε ντεμπούτο στη NAB, ενώ τα διαπιστευτήριά του επί ευρωπαϊκού εδάφους τα επέδωσε στην έκθεση ISE που μόλις ολοκληρώθηκε στο Αμστερνταμ.

Minimal εξωτερικά
Το ADX1M έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο και διακριτικό (οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι 68χιλιοστά x 60χιλιοστά x 18χιλιοστά και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 50 γραμάρια με την μπαταρία…).
Οι στρογγυλεμένες γωνίες και οι δύο εσωτερικές κεραίες το κάνουν πιο άνετο από ένα κανονικό πομπό σώματος ενώ οι εσωτερικές κεραίες αντισταθμίζουν αυτόματα την απόσβεση συχνότητας που προκαλείται από την επαφή με το σώμα.

Τεχνολογία στο maximum εσωτερικά
Οι πομποί AD/ADX διαθέτουν ευρεία ρύθμιση μέχρι 184MHz, προστασία από παρεμβολές, προηγμένη επαναφόρτιση, βελτιωμένο σχεδιασμό και τηλεχειρισμό ShowLink για ρυθμίσεις παραμέτρων σε πραγματικό χρόνο. Επίσης διατίθενται και με λειτουργία Push-to-talk με δυνατότητα αλλαγής της εξόδου σε όποια είναι διαθέσιμη σε πραγματικό χρόνο(Dante/TRS/XLR/AES3). Όλη η σειρά πομπών ADX, συνεργάζεται με τους Δέκτες AD4D(Δύο Κανάλια) ή AD4Q(Τέσσερα Κανάλια) της σειράς SHURE AXIENT DIGITAL

Εύρος λειτουργίας
Οι επιλεγμένες λειτουργίες μετάδοσης και τα επίπεδα ισχύος επιτρέπουν τη βέλτιστη εμβέλεια και την ποιότητα ήχου, σίγαση χωρίς ακουστικές παρεμβολές και γρήγορη ανάκτηση του σήματος.

Αλλαγή Συχνότητας
Η ποιότητα του σήματος μεγιστοποιείται με την αυτόματη αλλαγή συχνότητας σε άλλη διαθέσιμη. Εάν το ενεργό σήμα υποβαθμιστεί, όλη η σειρά ADX(ADX1, ADX1M, ADX2) μπορεί να αλλάξει συχνότητα σε πραγματικό χρόνο και χωρίς καμία διακοπή στον ήχο. Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη και στον micro πομπό ADX1M

Βασικά Χαρακτηριστικά - Δυνατότητες

  • Μικρή και βελτιωμένη σχεδίαση για καλύτερη απόκρυψη.
  • Εσωτερική κεραία που βελτιστοποιεί το σήμα όταν το ADX1M φοριέται στο σώμα, αλλάζοντας την δύναμη του σήματος προς την εξωτερική φορά.
  • Πλαστική κατασκευή Ultem® PEI για θερμική αντοχή και ανθεκτικότητα
  • Αποσπώμενο κλιπ ζώνης
  • Τα κουμπιά τύπου μεμβράνης και η σύνδεση LEMO προστατεύουν από την εισροή ιδρώτα και υγρασίας.
  • Οι ενσωματωμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες SB910M παρέχουν έως και 6.5 ώρες λειτουργίας
  • Diversity ShowLink - enabled για απομακρυσμένο έλεγχο πομπού και αυτόματη αλλαγή συχνότητας σε πραγματικό χρόνο για αποφυγή παρεμβολών
  • Οθόνη OLED υψηλής ευκρίνειας.
  • Σύνδεση Lemo για μικρόφωνα πέτου ή κεφαλής.
  • Κρυπτογράφηση σήματος με AES256
  • Ψηφιακός ήχος και Ψηφιακή Μετάδοση(Modulation)

 Μέγεθος
Όπως αναφέραμε, οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι 68χιλιοστά x 60χιλιοστά x 18χιλιοστά και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 50γραμάρια με την μπαταρία.
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Shure ADX1M (διαθεσιμότητα, τάξη κόστους, επιπλέον χαρακτηριστικά) θα σας δώσουν στην εταιρία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης.

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση