Διαφήμιση
Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 15:34

Η K-Array στην Asproulis Experience

Από την εταιρία Asproulis Experience λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου που μας ενημερώνει για το αντικείμενο και τις εγκαταστάσεις της, αλλά και για την πρώτη της συνεργασία σε επίπεδο αντιπροσώπευσης με την Ιταλική εταιρία κατασκευής ηχείων K-Array

Δελτίο τύπου - Asproulis Experience
«Αγαπητοί συνεργάτες, η εταιρία Asproulis Experience είναι μια νεοσύστατη αλλά όχι ‘νέα’ εταιρία, καθώς ανήκει στο Χρήστο Ασπρούλη που έχει μια πορεία 40 + χρόνων στον κλάδο του επαγγελματικού ήχου, φωτισμού και της εικόνας.
Η έδρα, το showroom και τα γραφεία της Asproulis Experience βρίσκονται σ’ ένα σύγχρονο κτίριο στο 7ο χλμ της λεωφόρου Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά (πλησίον του Τιτάν). Αντικείμενο της εταιρίας είναι η αντιπροσώπευση, εμπορία και εγκατάσταση οπτικοακουστικού και φωτιστικού εξοπλισμού, και η κάθετη κάλυψη των αναγκών του πελάτη, από την μελέτη και τις προδιαγραφές έως την προμήθεια και την εγκατάσταση του εξοπλισμού, αλλά και το πλήρες after sales support.
Στόχος της εταιρίας είναι να διαμορφώσει το προϊοντικό της portfolio με καινοτόμα και τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα που θα συνδυάζουν την τεχνολογική αρτιότητα και την πιστότητα με την ευελιξία, την πρακτικότητα και την υψηλή αισθητική.

Η πρώτη εταιρία στο portfolio της Asproulis Experience είναι η Ιταλική K-Array, η φιλοσοφία και τα προϊόντα της οποίας ανταποκρίνονται πλήρως στις προϊοντικές προδιαγραφές που έχει θέσει η Ελληνική εταιρία.
Ως γνωστόν, η K-Array κατασκευάζει ηχεία ιδιαίτερου σχεδιασμού, ικανά να καλύψουν με αποτελεσματικότητα κάθε είδους επαγγελματική ανάγκη, ενώ η σχεδίασή τους είναι αρκετά συχνά ‘ανατρεπτική’ συνδυάζοντας ευελιξία και κομψότητα.
Πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις συνεργασιών με διακεκριμένους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού.
Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας».

Επαφή
Asproulis Experience
τηλ. 231 068 5677

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση