Διαφήμιση
Παρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 17:45

Συνεργασία Metro Audio Systems και American DJ

Από την εταιρία Metro Audio Systems λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη νέα συνεργασία της με την American DJ για τον τομέα προϊόντων φωτισμού της ADJ…

Δελτίο Τύπου - Metro Audio Systems
«H Metro Audio Systems είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την American DJ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες  προϊόντων φωτισμού στον κόσμο.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η Metro Audio Systems θα διανέμει στην Ελληνική αγορά το σύνολο των προϊόντων της American DJ που ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:

LIGHT EFFECTS & MOVINGLIGHTS
LIGHTING
WIFLY-WIRELESS DMX
BETTERY POWERED
OUTDOOR FIXTURES
AIRSTREAM IR
FOLLOWSPOT & PROFILE SPOT
UV BLACKLIGHT
STROBES
LASER
FOG & EFFECT MACHINES
MIRRORBALLS
DIMMERS & SWITCHPACKES
CONTROLLER
LAMPS
LIGHT ACCESSORIES

Στρατηγικοί στόχοι της συνεργασίας αυτής είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων, η πρόσβαση των πελατών σε ένα μεγαλύτερο εύρος προϊόντων και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των καταναλωτών μέσω εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης. Η Metro Audio Systems και η American DJ προσδοκούν μέσω της συνεργασίας αυτής να προσφέρουν στους Έλληνες καταναλωτές, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να μπορούν οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται να απολαμβάνουν την ποιότητα της American DJ.

Σχετικά με την American DJ
Ξεκινώντας από το 1985, ως προμηθευτής προϊόντων φωτισμού η ADJ Group με έδρα το Λος Άντζελες έχει αναπτυχθεί σε μια διαφοροποιημένη παγκόσμια επιχείρηση που περιλαμβάνει πέντε επιτυχημένες εταιρείες που παρέχουν προϊόντα φωτισμού και ήχου για οικιακές, αρχιτεκτονικές, σκηνικές, κινητές εφαρμογές ψυχαγωγίας.
Με παρουσία σε πέντε ηπείρους, η εταιρεία έχει κερδίσει διεθνή φήμη για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αδιάκοπη πίστη στους συνεργάτες της και στους πελάτες της. Με περισσότερους από 250 υπαλλήλους, ο Όμιλος ADJ ανήκει στις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές εταιρείες ψυχαγωγίας παγκοσμίως και συνεχίζει να αναπτύσσεται.
Με κύρια φιλοσοφία της, την καινοτομία, είναι υπεύθυνη για πολλές ανακαλύψεις στην επαγγελματική βιομηχανία φωτισμού. Τα προϊόντα σχεδιασμένα με γνώμονα τον τελικό χρήστη, απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα καταστημάτων χονδρικής και λιανικής πώλησης.
Τα προϊόντα της έχουν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες συναυλίες καλλιτεχνών όπως όπως οι John Mayer, Bon Jovi, Justin Bieber, Rihanna και πολλά άλλα. Έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές αρχιτεκτονικές εφαρμογές, όπως η Disneyland και το θεματικό πάρκο των Universal Studios. Τα προϊόντα της American DJ μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε φως σε οποιοδήποτε χώρο!"

Eπαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση