Διαφήμιση
Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017 17:38

Νέα συνεργασία Audigys με τη Sound Devices

Από την εταιρία Audigys λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τη νέα συνεργασία της με την καταξιωμένη Αμερικάνικη εταιρία Sound Devices…

Δελτίο τύπου - Audigys
«Η Audigys βρίσκεται  στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την καταξιωμένη εταιρεία Sound Devices. Η Audigys αναλαμβάνει τη διάθεση όλων των προϊόντων ήχου της αμερικάνικης εταιρείας  για την ελληνική αγορά. Η Sound Devices αναγνωρίζεται παγκοσμίως για την πρωτοποριακή της τεχνολογία, την απαράμιλλη σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής των φορητών σειρών προϊόντων ήχου και βίντεο.

Τα προϊόντα της Sound Devices χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως:
Παραγωγή ταινιών ντοκιμαντέρ και βίντεο
Τηλεοπτική παραγωγή
ENG / SNG
Συλλογή ηχητικών εφέ (SFX)
Ακουστικές δοκιμές και μετρήσεις
Ζωντανή ηχογράφηση

Για περίπου δύο δεκαετίες η Sound Devices δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα με σκοπό την καταγραφή ήχου στην πιο πλήρη και πιστή απόδοση του και κάτω από ακραίες συνθήκες λειτουργίας και με απόλυτη φορητότητα.

Ξεκινώντας από το MP-1 και μετέπειτα με τις σειρές 4 και 3 έως και τις σειρές 7 και 6, η Sound Devices έχει δημιουργήσει λύσεις πού αφορούν τόσο στην ηχογράφηση όσο και στην διαχείριση του σήματος (Recorders,/Recorders with mixers/Mixers), καθώς και την σειρά AudioTools: Portable PreAmps/Headphone Amplifiers Dante Converter.
H καινούργια σειρά Recorders MixPre (3/6/10Τ) έχει επανασχεδιασμένους προενισχυτές, μετατροπείς AD/DA 32bit καθώς και σύνδεση USB για ταυτόχρονη ηχογράφηση και streaming (ΑSIO/Core Audio) όπως και έλεγχο μέσω IOS & Android.

Όπως πάντα, η Audigys πρωτοπορεί με μακροχρόνιες συνεργασίες με οίκους παγκοσμίου φήμης και αξιοπιστίας, ενώ παράλληλα φροντίζει για το καλύτερο δυνατό επίπεδο υποστήριξης μετά την πώληση. Η προϊοντική γκάμα της Sound Devices εξασφαλίζει και εγγυάται για το μέλλον, προϊόντα τεχνολογικής υπεροχής και  υψηλής ποιότητας». 
Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση