Διαφήμιση
Τρίτη, 26 Σεπτέμβριος 2017 13:08

Συνεργασία Audio & Vision και AV STUMPFL

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τη νέα της συνεργασία με την Αυστριακή εταιρία AV STUMPFL, στον τομέα Server & Control Systems…

Audio & Vision – Δελτίο Τύπου
«Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία AV STUMPFL στον τομέα Server & Control Systems ενσωματώθηκε στην οικογένεια των εταιριών που η AUDIO & VISION αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά. Η βραβευμένη Αυστριακή εταιρία AV STUMPFL γνωστή εδώ και χρόνια στο χώρο της κατασκευής οθονών προβολής υψηλής ποιότητας για φορητές αλλά και σταθερές εγκαταστάσεις, πλέον σχεδιάζει και κατασκευάζει Servers και συστήματα ελέγχου εικόνας που προσφέρουν την ιδανική λύση για οποιαδήποτε επαγγελματική εφαρμογή, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Όποια και αν είναι η εφαρμογή σας τα συστήματα διαχείρισης πολυμέσων και οι Media-Servers της AV STUMPFL θα σας βοηθήσουν να την κάνετε πραγματικότητα παρέχοντας 5D Mapping, Multi-Display,Live Show control και πολλές άλλες δυνατότητες.
Μπορείτε να γνωρίσετε τα προϊόντα της μέσα από την σελίδα μας, αλλά και από κοντά με μια επίσκεψη σας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας».

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση