Διαφήμιση
Τρίτη, 25 Ιούλιος 2017 14:09

Η Avid στη Mega Event

Η εταιρία Mega Event ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της σε επίπεδο αντιπροσώπευσης με την εταιρία Avid, για τα προϊόντα του τομέα Live Sound.

Δελτίο τύπου - Mega Event
«Αγαπητοί συνεργάτες, με χαρά σας ενημερώνουμε για την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρία Avid, για τα προϊόντα του τομέα Live Sound.  
Ως γνωστόν, οι ψηφιακές κονσόλες της σειράς VENUE έχουν κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια την απόλυτη εμπιστοσύνη των ηχοληπτών, των rental εταιριών και των εταιριών παραγωγής, αποτελώντας κορυφαία επιλογή στα περισσότερα rider παγκοσμίως. Το ίδιο ισχύει και για τη χώρα μας, με τις κονσόλες της εταιρίας να είναι  εδώ και χρόνια ιδιαίτερα δημοφιλής στις περισσότερες Ελληνικές παραγωγές και στο εγχώριο Live touring.

Πρόσφατα, η AVID εξέλιξε ακόμα περισσότερα τα ψηφιακά της μίξερ με την έλευση της νέας ναυαρχίδας της σειράς VENUE, της S6L που παράγεται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις.

Ηδη η εταιρία μας διαθέτει ως demo μια VENUE S6L στην έκδοση 24D 192 (3 touch screen οθόνες 12, 1ιντσών, 24+2 faders και 192 input channels, στα 96kHz), η οποία θα είναι μόνιμα διαθέσιμη για demo, ενημέρωση και hands on (μετά τις 20-8-2017), ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οργανωμένα προγράμματα hands on.

Τέλος, η Mega Event βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μόνιμη συνεργασία της με τον κ. Βασίλη Μιχαηλίδη, άριστο γνώστη των ψηφιακών μίξερ AVID, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική υποστήριξη των μίξερ της AVID, καθώς και την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε αυτά, και όχι μόνο».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Mega Event…

Επαφή
Mega Event
τηλ. 2109402526
email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση