Διαφήμιση
Τρίτη, 16 Μάιος 2017 11:53

Το Boutique Audio Store στη MWE 2017

Η εταιρία Boutique Audio Store θα έχει δυναμική παρουσίας την έκθεση Music World Expo 2017 με πολλά νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα, ενώ κάποια εξ’ αυτών θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στην Ελληνική αγορά. Δείτε αναλυτικά παρακάτω την ενημέρωση που είχαμε από Boutique Audio Store.

1. Πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα της σειράς S της ADAM (σε συνεργασία με την εταιρία Audigys). Θα υπάρχουν προς επίδειξη τα ηχεία S2 και S3-H.

2. Kahayan Audio. Πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα της νέας συνεργασίας / εισαγωγής του Boutique Audio Store.
Στην έκθεση θα βρίσκεται το 8x4 Guitar Amp/Speaker matrix, το Epsilon Summing Mixer με τα summing bus extensions που δίνουν τον ήχο των κλασικών βρετανικών mixing consoles των 70's & 80's, καθώς επίσης το 12K72 dual preamp που είναι βασισμένο στους βρετανικούς vintage preamps των 70's

3. Arturia AudioFuse. Πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του πολυαναμενόμενου audio interface (σε συνεργασία με την εταιρία Elina).

Τέλος θα υπάρχουν όλα τα υπόλοιπα γνωστά προϊόντα που αντιπροσωπεύει το Boutique Audio Store με μεγάλη γκάμα σε μικρόφωνα κάθε είδους και outboard προ ενισχυτές, επεξεργαστές και περιφερειακά.
Ένα περίπτερο γεμάτο recording εξοπλισμό και μουσική τεχνολογία…

Επαφή
Boutique Audio Store
 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση