Διαφήμιση
Τρίτη, 16 Μάιος 2017 11:44

H Mega Event στη Music World Expo 2017

H Mega Event συμμετέχει και φέτος στην έκθεση Music World Expo 2017 (19-21 Μαίου – Ζάππειο Μέγαρο) με διευρυμένο εκθεσιακό χώρο που θα εκτείνεται σε δυο αντικρυστά περίπτερα.

Οσον αφορά τα προϊόντα, θα παρουσιαστεί μια εκτεταμένη προϊοντική γκάμα της Ιταλικής Outline και συγκεκριμένα στο Ζάππειο θα βρίσκονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι καμπίνες C12 και C15 του GTO, του συστήματος ναυαρχίδας της Outline.
Το παρών στην έκθεση, θα δώσει και όλη η γκάμα της νέας ευέλικτης και πολυπληθής σειράς Vegas, καθώς και το Stadia της Outline που απευθύνεται σε αρένες και γήπεδα περιλαμβάνοντας ουσιαστικά 4 line array υλοποιήσεις σε μια καμπίνα…

Το highlight πάντως του περιπτέρου της Mega Event θα είναι αναμφίβολα ο νέος κορυφαίος επεξεργαστής ‘Newton’ της Outline, ο οποίος πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πρίν από ενάμισι μήνα στην έκθεση Prolight + Sound της Φρανκφούρτης. Στην έκθεση του Ζαππείου θα υπάρχουν ειδικά προγραμματισμένα 30 λεπτά session για τον Newton που θα πραγματοποιούνται στις 13:00 και 16:00 καθημερινά (και τις 3 ημέρες της έκθεσης), από τον Vincent ‘Vinnie’ Perreux, field support, Application engineer GTO Network Manager, που έχει συμβάλει σημαντικά και ο ίδιος στην ανάπτυξη και ολοκλήρωση του νέου επεξεργαστή.
Η Mega Event σας προτρέπει, επειδή η χωρητικότητα είναι σχετικά περιορισμένη, να κρατήσετε θέση για την παρουσίαση ενημερώνοντας την εταιρία στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή απευθείας στο τηλέφωνο 2109402526.

Δυναμική παρουσία στο booth της Mega Event θα έχει και η DAS με highlight τη νέα σειρά Sound Force (state of the art dance club systems), με τα SF 158 / Sub SF221 να βρίσκονται για demo ακροάσεις στο εξωτερικό outdoor stage της έκθεσης. Τέλος, όσον αφορά τη DAS οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δούν και τα ηχεία της σειρά Vantec (απευθύνεται σε μικρές Live εφαρμογές, μουσικούς και DJ’s), καθώς και το OVI 12 το ομοαξονικό πλαστικό 12ιντσο στρογυλλό ηχείο της DAS. 

Οσον αφορά τα προιόντα φωτισμού, θα διατίθεται στην έκθεση η νέα έκδοση MADRIX 5 του προγράμματος της Γερμανικής MADRIX. Παρόντα θα είναι και τα προϊόντα φωτισμού της ENTTEC και συγκεκριμένα τα Play wing και Command wing, ενώ οι επισκέπτες θα δούνε από κοντά και τα CI mini beam με το 24πλό πρίσμα.

Η Euromet θα έχει επίσης δυναμική παρουσία με διάφορα προϊόντα και AV Professional Mounting Solutions κάθε είδους, ενώ εξίσου δυναμική θα είναι και η παρουσία της Fenix με το πρωτοποριακό FSH system (Fenix Security Hook), τα Lifting towers και τα νέα της σταμπιλάιζερ της εταιρίας, ενώ το παρών θα δώσει και ο Alex Βryan export μάνατζερ της εταιρίας.

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση