Διαφήμιση
Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 20:46

To I.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σπουδαστών της Σχολής Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας του I.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.
Οι επισκέψεις οργανώθηκαν με την αμέριστη συνδρομή των διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού μεταξύ των οποίων της κυρίας Μαρίας Μουστάκη των ηχοληπτών των μουσικών συνόλων κυρίων Συγλέτου, Χανιώτη και Γιαννακόπουλου και του ηχολήπτη ραδιοφωνίας κυρίου Θανάση Κώστα, ενώ πραγματοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση του καθηγητή ηχοληψίας και συνεργάτη του aLive, Θοδωρή Παπανικολάου.

Οι σπουδαστές αρχικά ξεναγήθηκαν στα στούντιο ηχογράφησης των μουσικών συνόλων συμπεριλαμβανομένου του περίφημου στούντιο C, ενημερώθηκαν για τις τεχνικές ηχογράφησης των μουσικών συνόλων και παρακολούθησαν ένα mixing session.
Παράλληλα ήταν οι πρώτοι που είχαν την ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν από κοντά για τις δυνατότητες του νέου υπερσύγχρονου συστήματος φορητής ηχογράφησης 40 καναλιών RedNET της Focusrite που απέκτησε πρόσφατα η ΕΡΤ.
Στην συνέχεια παρακολούθησαν την λειτουργία των ραδιοφωνικών στούντιο του πρώτου, δεύτερου, τρίτου προγράμματος και της ΕΡΑ Σπορ, σε πραγματικές συνθήκες, κατά την διάρκεια εκπομπής προγράμματος στον αέρα.

Επαφή
ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση