Διαφήμιση
Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2016 11:13

H Void Acoustics στην RM Audio

Αν σε κάτι συμφωνούν όλοι ομόφωνα, είναι ότι τα ηχεία της Αγγλικής Void Acoustics δεν περνάνε απαρατήρητα. Διαθέτουν ιδιαίτερο και εντυπωσιακό σχεδιασμό, βασίζονται στη φόρτιση χοάνης (συχνά ακόμα και για το χαμηλό τους), ξεχωρίζουν για το βαθύ μπορντώ φινίρισμά τους και βεβαίως απευθύνονται κυρίως στην clubbing και DJing κοινότητα και στις installation εφαρμογές, αλλά και στον τομέα του Live sound…
Η Void Acoustics δεν κατασκευάζει μόνο ηχεία αλλά προσφέρει μια πλήρη γκάμα audio solutions που περιλαμβάνει ηχητικά συστήματα, τελικούς ενισχυτές, επεξεργαστές και αξεσουάρ. Η εταιρία έχει επενδύσει σημαντικά στην R&D ομάδα της που σχεδιάζει με γνώμονα το γραμμικό και ολοκληρωμένο ηχητικό αποτέλεσμα και το προχωρημένο design, ένας συνδυασμός που έχει δώσει στη Void ιδιαίτερη θέση στην παγκόσμια αγορά.

Λίγη Ιστορία
Η εταιρία ιδρύθηκε το 2002 από τον principal design engineer Rog Mogale και από τότε η πορεία της συνεχίζει να είναι συνεχώς ανοδική σε όλους τους τομείς. Αλλωστε το όραμα του Mogale δεν περιοριζόταν μόνο στο audio κομμάτι αλλά ανέκαθεν επεκτεινόταν και στο ‘φαίνεσθαι’ εξ’ ου και οι ιδιαίτερες σχεδιαστικές προσεγγίσεις όλων σχεδόν των μοντέλων που έχει κατασκευάζει η Void τα 14 χρόνια που υφίσταται ως εταιρία.
Σε αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων και dealers, και τα προιόντα της έχουν μπεί σε μερικά από τα πλέον διάσημα clubs του κόσμου. Ενας σημαντικός τομέας για τη Void είναι και το after-sales service που αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρίας.

Σειρές και Μοντέλα
Στoν τομέα του Installation συναντάμε τις σειρές Incubus (με μοντέλα όπως το Air Array, το Hyperfold Incubus sub), την κλασική σειρά της εταιρίας Air (με μοντέλα όπως το κλασικό πλέον Air Motion, το Air Stream, Air Vantage, Tri Motion, Airten V2, Stasys Xair και τη σειρά Nexus (με τα Nexus 6, Nexus Q και Nexus X), ενώ η γκάμα του installation συμπληρώνεται από τις σειρές Indigo, Xsys, Venu και Monitoring.

Στην Touring κατηγορία περιλαμβάνονται οι σειρές Arcline, Stasys, Monitors, ενώ βεβαίως διατίθεται και η κατηγορία Commercial με δυο σειρές ηχείων (Cyclone και Cirrus). Η σειρά Arcline είναι η line array σειρά της εταιρίας, η οποία περιλαμβάνει τα μοντέλα Arcline 6, Arcline 15 και το Arcline Bass, ενώ στην προηγούμενη έκθεση της Φρανκφούρτης παρουσιάστηκε και ένα νέο μοντέλο, το Arcline 8 που θα είναι διαθέσιμο πρός το τέλος της χρονιάς. Οσον αφορά τα ηλεκτρονικά, η εταιρία συνεργάζεται με την Powersoft η οποία σχεδιάζει ενισχυτικά αποκλειστικά για τα ηχεία της. Η σειρά ενισχυτών λοιπόν ονομάζεται Bias και περιλαμβάνει 3 μοντέλα switching ενισχυτών με πλήρες ενσωματωμένο DSP με τα ανάλογα presets για την οδήγηση όλων των ηχείων από κάθε σειρά της εταιρίας.

Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν από την εταιρία RM Audio - Αφοι Ρέσσου που αντιπροσωπεύουν πλέον τα προϊόντα της Void στη χώρα μας, το προσεχές διάστημα θα εγκατασταθούν στα μέρη μας δυο συστήματα σε γνωστά Αθηναϊκά club, ενώ ήδη είναι ‘κλεισμένη’ από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι, και μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση σε επώνυμο beach club δημοφιλούς νησιού των Κυκλάδων.
H RM Audio ως γνωστόν αντιπροσωπεύει και τα μεγάφωνα της Ιταλικής Faital-PRO στη χώρα μας, μεγάφωνα που χρησιμοποιεί και η Void σε πολλά από τα sub της.
Περισσότερα για τα επιμέρους μοντέλα της Void Acoustics θα βρείτε ΕΔΩ, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία RM Audio – Αφοι Ρέσσου…

Επαφή
RM Audio – Αφοι Ρέσσου
τηλ 210-4826686

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση