Διαφήμιση
Τρίτη, 07 Ιούνιος 2016 22:14

H Soundworks στη Music World Expo

Ένα booth γεμάτο μεγάφωνα, drivers και αξεσουάρ παρουσίασε η Soundworks Audiovisual στην έκθεση, το οποίο μοιράστηκαν δυο εξίσου καταξιωμένοι κατασκευαστές, η Fane και η Precision Devices καθώς και το νέο DIY τμήμα της.
Το - Speakershop - ασχολείται αποκλειστικά με τη μελέτη-κατασκευή, ανακατασκευή και αναβάθμιση των ηχείων, παρέχοντας υλικά κατασκευής, ανταλλακτικά, καθώς και έτοιμα σχέδια και λύσεις.

Η Fane χαρακτηρίζεται απο τις πολύ υψηλές προδιαγραφές της αναλογικά με τις πολύ καλές τιμές της. Λόγω της εκτεταμένης γκάμας της, παρουσιάστηκαν σχεδόν όλα τα μοντέλα της σειράς Sovereign Series της εταιρίας, που περιλαμβάνει ηχεία για όλο το φάσμα των sound reinforcement εφαρμογών, δηλαδή midrange, full range μεγάφωνα, bass-mid και dedicated γούφερ. Στα ατού τους το ατσάλινο σασί τους, τα glass fibre πηνία φωνής τους για βελτιστοποίηση της διαχείρισης ισχύος και η προσεγμένη επιλογή υλικών για την υλοποίηση των κώνων, που κάνουν τη σειρά να ξεχωρίζει. Η σειρά Sovereign της εταιρείας αποτελεί πραγματικά μια πολύ οικονομική πρόταση μεγαφώνων, χωρίς όμως να θυσιάζει την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία.

Παρουσιάστηκαν επίσης μεγάφωνα της σειράς – ναυαρχίδας της Fane, της σειράς Professional που ενσωματώνουν πατενταρισμένες μεθόδους της εταιρίας για μείωση της θερμοκρασίας του πηνίου φωνής προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν με γραμμικό τρόπο σε απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές κάθε είδους. Σε αυτά ανήκουν και τα διάσημα μεγάφωνα Colossus, που καταξίωσαν τη Fane στην παγκόσμια αγορά ως αξιόπιστα μεγάφωνα με υψηλότατες προδιαγραφές κατασκευής και τεχνικών χαρακτηριστικών.
Στο περίπτερο της εταιρείας ιδιαίτερη θέση κατείχε και η σειρά Neodymium Colossus,που είναι η επόμενη γενιά μεγαφώνων της Fane, με βασικά χαρακτηριστικά το πολύ χαμηλό βάρος,τα ισχυρά μαγνητικά συστήματα,τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής και χαρακτηριστικών, που αποτελλούν την τεχνολογική συνέχεια της Professional σειράς.

H Precision Devices διαθέτει μεγάφωνα που έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας κορυφαία υλικά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, είναι όλα χειροποίητα και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Αγγλία. Συνδυάζουν τις υψηλότερες προδιαγραφές τεχνικών χαρακτηριστικών με την μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία. Διαθέτει μονάδες απο 6,5” εως και 24’’ κατάλληλα να λειτουργούν σε αντίξοες συνθήκες όπως είναι για παράδειγμα τα απαιτητικά hornload συστήματα. Στα χαρακτηριστικά τους ακόμα διακρίνονται το πιο χαμηλό power compression που φτάνει μέχρι τα 1,6 dB@rated power καθώς και τα δυνατότερα μαγνητικά συστήματα που φτάνουν μέχρι 37,42 Τ/m καθιστόντας τα κατάλληλα για οποιοδήποτε εφαρμογή.
Περισσότερες πληροφορίες για τη γκάμα της Precision Devices αλλά και της Fane θα σας δώσουν στην εταιρία Soundworks που αντιπροσωπεύει τα μεγάφωνα και των δυο εταιριών στη χώρα μας…

Επαφή
Soundworks

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση