Διαφήμιση
Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 14:16

H Road Cases στη Music World Expo

Στο περίπτερο της Road Cases (μέλος της Rackeys) οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά μια εκτεταμένη γκάμα από flight case, ρακ, υλικά κατασκευής και αξεσουάρ. Όπως χαρακτηριστικά μας ενημέρωσαν τα στελέχη της Rackeys σχετικά με το περίπτερο και τα προϊόντα της Road Cases… «… η ποιότητα κατασκευής των κουτιών της Road Cases είναι εφάμιλλη με τις κατασκευές των επώνυμων εταιριών του εξωτερικού. Αυτό το επιτυγχάνουμε γιατί όλες οι κοπές των ξύλων γίνονται με μηχανή CNC , επίσης στην ίδια μηχανή μπορούμε να κόβουμε και τα σκληρά αφρώδη υλικά έτσι ώστε να διαμορφώνουμε με τον καλύτερο τρόπο το εσωτερικό των case εκείνων που τοποθετούνται ευαίσθητες συσκευές, ακόμη έχουμε την δυνατότητα να σκαλίζουμε λογότυπα εταιρειών ή πελατών πάνω στα κουτιά.
Η μηχανή CNC  λειτουργεί με το σχεδιαστικό πρόγραμμα της Corel, έτσι κάθε κατασκευή που φτιάχνουμε αρχειοθετείται και μπορεί να επαναληφθεί η κατασκευή της με απόλυτη ακρίβεια. Σημαντικό στοιχείο για την άριστη ποιότητα κατασκευής είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε κατά κύριο λόγο υλικά της Adam Hall που είναι τα ακριβότερα της αγοράς και σε μικρότερο ποσοστό υλικά της Penn fabrication. Ποτέ και σε καμία κατασκευή μας δεν βάζουμε άγνωστης προέλευσης φτηνής ποιότητος υλικά. Την λογική αυτή ακολουθούμε και στα profiles και τις γωνίες των αλουμινίων αλλά και όλων των ξύλων που χρησιμοποιούμε.

Αν όλα τα παραπάνω συνδυαστούν με το γεγονός ότι διαθέτουμε εμπειρία στις κατασκευές που ξεπερνάει τα 20 χρόνια και επίσης ότι διαθέτουμε δικό μας εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε για την οργάνωση εκδηλώσεων πράγμα που μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζουμε τα μηχανήματα, τις ιδιαιτερότητές τους στον τρόπο χρήσης τους και τα αδύνατα σημεία τους στην μεταφορά τους, έχουμε ένα ολοκληρωμένο προφίλ μιας εταιρείας που παράγει ποιοτικά προϊόντα με αντοχή και εργονομία.
Στο περίπτερο της εταιρίας στην έκθεση Music World Expo παρουσιάστηκε μια εκτεταμένη γκάμα ενδεικτικών προιόντων και υλικών της Road Cases».

Επαφή
Road Cases

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση