Διαφήμιση
Τρίτη, 31 Μάιος 2016 01:05

H Stollas Music στη Music World Expo

Tο περίπτερο της Stollas Music στην έκθεση Music World Expo συνδύασε εκθέματα από τον κόσμο της μουσικής και της μουσικής τεχνολογίας, συγκεντρώνοντας και το αντίστοιχο μικτό κοινό (μουσικούς επαγγελματίες & ερασιτέχνες, μηχανικούς ήχου, ηχολήπτες και ανθρώπους του ήχου γενικώς). Περισσότερες λεπτομέρειες όμως για το τι ακριβώς παρουσιάστηκε μας δίνουν οι άνθρωποι της εταιρίας μέσω της ενημέρωσης – δελτίο τύπου που μας απέστειλαν…

Stollas Music – Δελτίο τύπου
«Στο περίπτερο της STOLLAS MUSIC στη Music World Expo υπήρχε πλούσια ενημέρωση σχετικά με τα ηχητικά προϊόντα των εταιρειών FBT και SAMSON στους ενδιαφερόμενους μηχανικούς ήχου και ηχολήπτες, με το ηχείο FBT ProMaxX 14A – 900W - 135.5 dB να ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο δυνατά ηχεία της αγοράς, με πρωτοποριακό 14 ιντσών woofer, 8 DSP EQ και 16.5 kg βάρος.

Μουσικοί και μηχανικοί ήχου ενώθηκαν μπροστά από τα μικρόφωνα της LEWITT ώστε να ακούσουν ολόκληρη την κορυφαία σειρά LCT, που απευθύνεται σε επαγγελματικά στούντιο ηχογραφήσεων υψηλών προδιαγραφών, έχοντας ως ναυαρχίδα της το LCT 940, το οποίο συνδυάζει ένα FET πυκνωτικό μικρόφωνο με ένα μικρόφωνο προενίσχυσης λυχνίας σε ένα σώμα, διαθέτοντας πλήθος ρυθμίσεων για ταυτόχρονη προσαρμογή και των δύο μικροφώνων για το τέλειο αποτέλεσμα. Οι λάτρεις της ηχογράφησης on-the-go παρέμειναν αρκετές ώρες συνδέοντας στο κινητό τους και “παίζοντας” με το DGT 650, το ψηφιακό μικρόιφωνο της LEWITT με στερεοφωνική κάψα, εισόδους line in και MIDI - με ηχογράφηση σε ξεχωριστά κανάλια, έξοδο ακουστικών, 4 επιλογές κατευθυντικότητας και 3 ώρες αυτονομίας.

Ενώ οι ηχολήπτες περιφέρονταν στο περίπτερο, οι μουσικοί δοκίμαζαν όλα τα μουσικά όργανα και εφέ που υπήρχαν στον χώρο, τζαμάροντας και μεταξύ τους, με τους κιθαρίστες να έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στην καινούρια σειρά πεταλιών εφέ για κιθάρα “WAZA CRAFT” της εταιρείας BOSS, με Hi-End καθαρότητα ήχων.

Οι πληκτράδες και οι fans της ηλεκτρονικής μουσικής δεν άφησαν ούτε λεπτό από τα δάκτυλά τους τα πλήκτρα και τα touchscreens της σειράς “AIRA” plug-out synth, ειδικά σχεδιασμένα για ζωντανές εμφανίσεις, τα οποία αναβιώνουν κι επαυξάνουν τους θρυλικούς ηλεκτρονικούς ήχους της ROLAND που συνοδεύουν την ηλεκτρονική μουσική για 40 ολόκληρα χρόνια. Τα κλαβιέ των synths της ROLAND, JD-Xi και JD-Xa πήραν φωτιά, καθώς οι επισκέπτες ανακάλυψαν τη νέα γενιά Analog – Digital Crossover synthesizer, με τα οποία μπορεί ο μουσικός να εναλλάσσει / αναμιγνύει ψηφιακούς και αναλογικούς ήχους synth σε ένα πλήρως αρμονικό αποτέλεσμα.

Για όσους έψαχναν Keyboard Arranger (επαγγελματικό αρμόνιο), το ROLAND E-A7 τους έδωσε σαφείς απαντήσεις για το ποια πρέπει να είναι η επιλογή τους, διαθέτοντας 2 οθόνες (μια για ήχους και μια για ρυθμούς), 156 κουμπιά άμεσης επιλογής, Ελληνικούς ρυθμούς on-board, USB υποδοχή για αποθήκευση ήχων και είσοδο μικροφώνου με εφέ.

Όσοι πέρασαν από το περίπτερο έγιναν για λίγα λεπτά επαγγελματίες drummers παίζοντας στα ηλεκτρονικά drums της ROLAND, TD-4KP (μικρή και ιδανική για ταξίδια), TD-11KV (το σετ που σε κάνει να θέλεις να κάψεις τα φυσικά σου τύμπανα) και  το TD-25K (το σετ που ερωτεύεσαι τόσο το φυσικό του feeling που θέλεις να παίζεις πάνω του μέχρι τελικής πτώσης). Όσοι ήταν δηλωμένοι drummers, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το καινούριο διπέταλο της σειράς ELIMINATOR της PEARL, καθώς και να δουν όλες τις καινούριες σειρές τυμπάνων της για όλα τα βαλάντια. Η γκάμα των κρουστών συμπληρώθηκε με τις νέες σειρές πιατινιών της PAISTE, με τα καινούρια δέρματα της REMO, καθώς και με κρουστά της ίδιας εταιρείας.

Συνολικά, εκτέθηκαν 380 προϊόντα από 11 εταιρείες, σε ένα περίπτερο με μοναδική φιλοσοφία “Hands On” σε όλα τα εκθέματα. Το γεγονός αυτό δικαιολογεί τη συνεχή και υψηλή επισκεψιμότητα του περιπτέρου της STOLLAS MUSIC από όλες τις ηλικίες».

Επαφή
STOLLAS MUSIC

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση