Διαφήμιση
Πέμπτη, 05 Μάιος 2016 18:56

Η Divitec συμμετέχει στην MUSIC WORLD EXPO

Από τη Divitec λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την παρουσία της στην έκθεση Music World Expo που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 13-15 Μαΐου 2016…

Δελτίο τύπου Divitec
«H Divitec, στα πλαίσια της έκθεσης Music World Expo που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 13-15 Μαΐου 2016, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την νέα σειρά Benq installation DLP projectors με εναλλασσόμενους φακούς, φωτεινότητα έως 7.700 lumens και εξελιγμένες δυνατότητες προβολής. Επίσης θα παρουσιαστεί η σειρά επαγγελματικών projectors BenQ που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα χώρων όπως café/bar, αμφιθέατρα, συνεδριακά κέντρα, θέατρα, κλπ. Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα φορητά συστήματα ήχου της Lenco και τα αξεσουάρ εγκατάστασης της Brateck.

Σχετικά με την Divitec
Με στερεά οικονομικό υπόβαθρο και εκτεταμένες υποδομές διανομής η Divitec Α.Ε. έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό διανομέα των προϊόντων ψηφιακής απεικόνισης και συσκευών υψηλής τεχνολογίας  για την Ελλάδα και ορισμένες χώρες των Βαλκανίων. H Divitec μεταξύ άλλων είναι επίσημος αντιπρόσωπος των εταιριών ΒenQ, Brateck, Hitachi, Ιntenso, Kodak, Lenco, Mykronoz, RivaCase, Traceboard».

Επαφή
Divitec

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση