Διαφήμιση
Κυριακή, 24 Απρίλιος 2016 20:02

Η Manos Backline Services στη Music World Expo

Από την εταιρία Manos Backline Services λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την παρουσία της εταιρίας ως εκθέτης στην Music World Expo 2016. Ιδού λοιπόν τι μπορείτε να δείτε, να ακούσετε αλλά και να κερδίσετε στο booth της Manos Backline Services το 3ήμερο 13-15 Μαίου 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο…

Δελτίο Τύπου - Manos Backline Services
«Με μεγάλη χαρά η Manos Backline Services ανακοινώνει την συμμετοχή της στην έκθεση Music World Expo 2016. H εταιρεία μας στηρίζει αυτή την δεύτερη προσπάθεια και ελπίζει στην εδραίωση της έκθεσης σε ετήσια βάση. Η εταιρεία μας θα παρουσιάσει στις τρείς ημέρες που θα διαρκέσει η έκθεση στο Ζάππειο, παροχή υψηλών υπηρεσιών στον τομέα του pro-audio και φυσικά μουσικά όργανα προς ενοικίαση.
Στον χώρο θα εκτεθούν επιλεγμένα κομμάτια της συλλογής μας από μουσικά όργανα και ενισχυτές που διατίθενται προς ενοικίαση.

Επιπλέον, οι ηχολήπτες και οι θιασώτες των νέων τεχνολογιών θα δουν σε λειτουργία ένα σύστημα κονσολών σε λειτουργία με πρωτόκολλο DANTE και με μεγάλη μας χαρά θα καλύψουμε κάθε απορία σας επί του συστήματος, αλλά και των πλεονεκτημάτων της συγκεκριμένης εφαρμογής. Φυσικά οι κονσόλες θα διατίθενται για hands on, οπότε θα υπάρχει υλικό που θα μπορεί κάποιος να μιξάρει πολυκάναλα και να δει τις πλήρεις λειτουργίες της κονσόλας. 

Φυσικά η ύπαρξη κονσολών προυποθέτει … live! Απλά αυτή τη φορά θα είναι …silent! Στο περίπτερο μας λοιπόν θα εμφανιστούν άξιοι εκπρόσωποι της Ελληνικής σκηνής. Σεβόμενοι τους κανόνες της έκθεσης ο ήχος θα παρέχεται από 2 μικρά ηχεία σε χαμηλή ένταση και ο κόσμος θα μπορει να ακούει την πλήρη μίξη με ακουστικά τα οποία θα διατεθούν στους πρώτους 50 τυχερούς που θα παρευρεθούν στο περίπτερό μας λίγο πριν την έναρξη του live.
Αναλυτικότερα: 
Παρασκευή 13-5-2016 ώρα 18.30: Rock’n’roll Children (Dio Tribute Band).
Μια μέρα πριν το ετήσιο φιλανθρωπικό live τους στο ΚΥΤΤΑΡΟ οι R’n’R Children θα αναλάβουν να μας ζεστάνουν με τραγούδια από την εκτεταμένη δισκογραφία του Ronnie James Dio.

Σαββατο 14-5-2016 ωρα 17.00: The Big Nose Attack
Με νέο δίσκο στις αποσκευές τους (69) το ντουέτο θα μας τινάξει τα μυαλά με τo ηλεκτρισμένo blues/rock τους και το τριπλό split της κιθάρας σε κιθάρα/μπάσο & hammond!

Κυριακή 15-2016 ώρα 17.00: The Cave Children
Μαγικές μελωδίες, must ακρόαση, ότι πιο ελπιδοφόρο και ανερχόμενο στον ενναλλακτικό rock ήχο.

Τα live θα είναι διάρκειας 30-45 λεπτών. Σας περιμένουμε λοιπόν στις 13-14 & 15 Μαίου στο Ζάππειο Μέγαρο (booth 54) για μια πραγματική γιορτή της μουσικής!

Υ. Γ. Η έκθεση δεν έχει εισιτήριο εισόδου,για την διευκόλυνση σας όμως μπορείτε να έγγραφειτε online στο ώστε να αποφύγετε την πιθανή ταλαιπωρία της εγγραφής σας στην είσοδο».

Επαφή
Manos Backline Services

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση