Διαφήμιση
Κυριακή, 24 Απρίλιος 2016 20:00

Το Audiomidi Music Store στη Music World Expo 2016

Από την εταιρία Audiomidi Music λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το τι μπορούν να δούν οι επισκέπτες της Εκθεσης Music World Expo 2016 στο booth της  εταιρίας, το 3ήμερο 13-15 Μαίου 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο… 

Δελτίο Τύπου - Audiomidi Music Store
«Η εταιρεία Audiomidi Music με 32 χρόνια εμπειρία στο χώρο του Ήχου και της Μουσικής Τεχνολογίας παρουσιάζει ορισμένα πρωτοποριακά μουσικά προϊόντα, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ερασιτέχνη - χομπίστα και επαγγελματία μουσικό.
H Fluid Audio είναι η ανερχόμενη Αγγλική εταιρεία στο χώρο των studio monitors. Με προσιτές λύσεις σε όλες τις κατηγορίες και monitors 4,5,7 και 8 ιντσών και Bluetooth, παρουσιάζεται μία πλήρη γκάμα με ναυαρχίδα το νέο FPX7 το οποίο είναι το πρώτο ΑΜΤ coaxial ηχείο monitor στον κόσμο.
To Beat Buddy είναι το πρώτο drum machine στον κόσμο σε μορφή πεντάλ. Με κορυφαία ποιότητα ήχου, μεγάλη ποικιλία από ήχους τυμπάνων και δυνατότητα για να προσθέσετε τους δικούς σας ήχους και ρυθμούς μέσωSD card. Υποστήριξη από Ελληνικούς ρυθμούς.
Το Dante GR είναι ένα keyboard arranger, ειδικά σχεδιασμένο για την Ελληνική αγορά, αφού ενσωματώνει μία μεγάλη συλλογή από Ελληνικούς και άλλους παραδοσιακούς ήχους και ρυθμούς.
Το Bitwig Studio είναι ένα νέο DAW για PC, Mac και Linux, παίρνοντας κάποια στοιχεία από επιτυχημένα sequencers και πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, με ιδιαίτερα ποιοτική audio μηχανή.
Μαζί με τα πιο πάνω, η εταιρεία Audiomidi Music θα παρουσιάσει και μία ποικιλία από διάφορα προϊόντα στο χώρο της μουσικής και του ήχου, προσιτά, εύχρηστα και πρωτότυπα».

Επαφή
Audiomidi Music

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση