Διαφήμιση
Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 15:21

Στην ΠΑΝΟΥ Α.Ε.Β.Ε. το «Ηχος & Φως» της Ρόδου

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου υπογράφηκε το προσύμφωνο μεταξύ της κοινοπραξίας «Στήριξις Τεχνική Α.Ε. – Πάνου Α.Ε.Β.Ε.» και του Δήμου Ρόδου για την αξιοποίηση του δημοτικού κήπου γνωστού και ως «Ήχος και Φως». Η εταιρεία, αναδείχθηκε μέσω ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού, ενώ βασικός στόχος είναι το έργο να έχει ολοκληρωθεί με την έναρξη της τουριστικής περιόδου 2017. Σύμφωνα με τα σχέδια, ο δημοτικός κήπος θα μετατραπεί σε πολυχώρο πολιτισμού, που θα είναι προσβάσιμος για τους κατοίκους του νησιού αλλά και για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του. 

Την άποψη ότι η υπογραφή του προσυμφώνου έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία επένδυσης στον τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού, εξέφρασε ομιλώντας στην εφημερίδα «Δημοκρατική», ο κ. Βασίλης Πάνου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΝΟΥ Α.Ε.Β.Ε.: «Παρά τις καθυστερήσεις υπεγράφη το προσύμφωνο για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του «Ήχος και Φως». Είμαστε αισιόδοξοι για την καλή εξέλιξη. Πιστεύουμε ότι η επένδυση θα βοηθήσει πολύ τον τουρισμό της Ρόδου. Θέλουμε τη βοήθεια και τη στήριξη όχι μόνο του Δήμου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας».

Σε ερώτηση σχετικά με το αντικείμενο της έρευνας που εκπονείται ο κ. Πάνου δήλωσε: «Η έρευνα διεξάγεται στις τάξεις των τουριστικών πρακτόρων που δραστηριοποιούνται στη Ρόδο. Από τα αποτελέσματα θα ενημερωθούμε για τις επιθυμίες των ξένων επισκεπτών και θα προσαρμόσουμε ανάλογα την επένδυση», ενώ σχετικά με την αξιοποίηση του ακινήτου σχολίασε: «Επιδιώκουμε ο δημοτικός ανθόκηπος να λειτουργεί και τις πρωινές ώρες όχι μόνο το βράδυ. Θα είναι διαθέσιμος στο κοινό όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα. Πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε την καλή διάθεση τουδημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου για συνεργασία. Ελπίζουμε σε μια καλή συνεργασία προκειμένου να ξεπεράσουμε τα όποια ζητήματα προκύψουν».
Το ανωτέρω αποτελεί δημοσίευση της εφημερίδας “Η Δημοκρατική της Ρόδου” 

Επαφή
ΠΑΝΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση