Διαφήμιση
Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015 20:05

To Super Paradise αναβαθμίστηκε με Nexo

Από τις εταιρίες Crown Μedia και την IMA Audio Lighting λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση για την αναβάθμιση του ηχητικού συστήματος του Super Paradise της Μυκόνου, με ηχεία της Nexo, μέσω των ακόλουθων δελτίων τύπου…

Δελτίο Τύπου - Crown Μedia
«Tο παγκοσμίου φήμης Super Paradise γνωρίζει και αυτό το καλοκαίρι μεγάλες στιγμές διασκέδασης ( 44 χρόνια τώρα !!) και δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στην ελίτ των 5 καλύτερων beach club του κόσμου. Τα υψηλά στάνταρ των ηχητικών απαιτήσεων του Super Paradise, δημιούργησαν την υποχρέωση στην Crown Μedia ,να εγκαταστήσει ηχητικό εξοπλισμό που είναι αντάξιο στην εξίσου παγκόσμια ελίτ του ήχου.

Η εταιρία Crown Μedia του κυρίου Κώστα Κρανιά Φόσκολου, έχοντας  μια μακροχρόνια επαγγελματική εμπειρία 25 ετών στον χώρο του θεάματος, κατάφερε να κάνει …"ηχητικό ματ".  Ύστερα από συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες, και την πλήρη κατανόηση των αναγκών του πασίγνωστου beach club, έκανε την ηχητική μελέτη και εγκατέστησε ένα NEXO ηχητικό σύστημα μεγάλης ισχύος.
10 ηχεία PS 15UR2 ισχύος 2000/8Ω Watt το κάθε ένα και 2 subs RS 18 ισχύος 8000 Watt/4Ω το κάθε ένα, ανέλαβαν την απόλυτη ηχητική κάλυψη του club, ενώ την εντυπωσιακή ηχητική απόδοση τους και τη προηγμένη επεξεργασία τους παρέχουν 2 κορυφαίοι ψηφιακοί ενισχυτές τηs ΝΕΧΟ ΝΧΑΜP4Χ4  ισχύος 4X4000WATT/2Ω ο ένας, με ενσωματωμένο ψηφιακό controller 4in 4out. Το πιο βασικό στοιχείο για την επιλογή της Crown Media έπαιξε η εταιρία IMA AUDIO LIGHTING, γιατί όλοι ξέρουμε ότι τα Μηχανήματα είναι άψυχα και ότι χωρίς την υποστήριξη, ιδιαίτερα στα μεγάλα συστήματά ήχου δημιουργούνται ανεπανόρθωτα προβλήματα.
Ο ιδιοκτήτης της  IMA AUDIO LIGHTING,  κύριος Μιχάλης Ασιτζόγλου, βοήθησε τα μέγιστα στην υλοποίηση αυτού του έργου με την άμεση διάθεση των προϊόντων. Είναι Πολύ σημαντικό στις μέρες μας να ξέρεις, ότι αν χρειαστείς κάποια υποστήριξη σε κάποιο έργο υπάρχει μια μεγάλη εταιρία να σου λύσει τα χέρια. Τέλος, Επειδή η συνεργασία με σοβαρούς και επαγγελματίες στον χώρο του ήχου θα πρέπει να συνεχίζεται, η Crownmedia έγινε αποκλειστικός αντιπρόσωπος της IMA AUDIO LIGHTING στην Μύκονο .

Δελτίο Τύπου - IMA Audio Lighting
«Ο Κύριος Φόσκολος έχει αναλάβει, όχι μόνο την ηχητική αλλά και την φωτιστική εγκατάσταση του Super Paradise, από το 2012. Έχοντας άριστες προσωπικές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και κατάφερε να αναβαθμίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ηχητικό και φωτιστικό αποτέλεσμα στο Super Paradise τα 4 αυτά χρόνια. Το νέο ηχητικό σύστημα του Super Paradise είναι από φέτος το καλοκαίρι ένα ολοκληρωμένο σύστημα της εταιρίας Nexo που αποτελείται από τις κορυφαίες καμπίνες PS15 R2. Η πολύχρονη εμπειρία του στον φωτιστικό σχεδιασμό αντίστοιχων εγκαταστάσεων και η χρησιμοποίηση ειδικών εφέ, δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα που αρμόζει σε ένα παγκοσμίου βεληνεκούς beach club σαν το Super Paradise».

Επαφή:
CROWN MEDIA
IMA A.E.E.

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση