Διαφήμιση
Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2015 17:58

Το Τέλος των beach party & Live στα νησιά?

Το υπουργείο Οικονομικών απέστειλε εγκύκλιο στους δήμους, με την οποία απαγορεύσει τα beach party στις παραλίες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει γνωστή πολιτική εφημερίδα (Παραπολιτικά), το Υπουργείο Οικονομικών απέστειλε εγκύκλιο στους δήμους, σε όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και το Λιμενικό Σώμα της χώρας, βάση της οποίας απαγορεύει κάθε είδους Beach parties, συναυλίες και μουσική στη διαπασών στις παραλίες και τους κοινόχρηστους χώρους του αιγιαλού.

Μάλιστα, το Υπουργείο υποχρεώνει τους δήμους όταν διαπιστώνουν εργασίες προετοιμασίας εκδηλώσεων να προχωρούν σε καταγγελίες, να ενημερώνουν τις ελεγκτικές αρχές και να στέλνουν ακόμη και …φωτογραφίες από την καταπάτηση. Επίσης επιβάλλεται χαμηλός και περιορισμένος φωτισμός στις ακτές, ενώ απαγορεύεται η τοποθέτηση ηχητικών συστημάτων στις παραλίες, παρά μόνο με χαμηλή ένταση που δεν υπερβαίνει τα 50 ντεσιμπέλ.

Αυτό πάντως φέρνει μεγάλες ανατροπές στις οργανωμένες παραλίες, αλλά και στο προτεινόμενο τουριστικών προϊόν, κάποιων νησιών όπως για παράδειγμα η Μύκονος (αλλά και άλλα νησιά όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κέρκυρα κλπ), καθώς οι τουρίστες και οι επισκέπτες κατά την καλοκαιρινή περίοδο συχνά διασκεδάζουν σε υπαίθριες συναυλίες και beach party που που στήνονται δίπλα στη θάλασσα…

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση