Διαφήμιση
Τρίτη, 10 Μάρτιος 2015 18:43

Πρεμιέρα για το Boutique Audio Store

Από την Smart Audio Services λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με το Boutique Audio Store, το νέο ελληνικό Pro Audio e-shop, που πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του στο διαδίκτυο προσφέροντας προϊόντα κατασκευαστών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αλλά και ολοκληρωμένες λυσεις…

Δελτίο Τύπου - Smart Audio Services / Boutique Audio Store
«Πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του το Boutique Audio Store, ένα νέο Pro Audio e-shop  με έμφαση στον εξοπλισμό recording studio. Στις σελίδες του θα βρείτε κυρίως boutique κατασκευαστές, αλλά και επιλεγμένα προϊόντα με εξαιρετικό λόγο απόδοσης/τιμής που δεν στερούνται σε ποιότητα. Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα αγοράς, το Boutique Audio Store εισάγει και παρουσιάζει στην ελληνική αγορά προϊόντα κατασκευαστών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που αποτελούν κρίσιμα εργαλεία για τη σύγχρονη μουσική παραγωγή. Ξεκινώνταςι με τα προϊόντα των Audio Maintenance, Bettermaker, Lindell Audio, Line Audio και MIAD Audio, σύντομα θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις εταιρειών.
Παράλληλα, στα πλαίσια της παρουσίασης ολοκληρωμένων λύσεων, έχει επιλεγεί μία σειρά προϊόντων -ήδη διαθέσιμων στην ελληνική αγορά- από εταιρείες όπως οι Brauner, Lewitt, Metric Halo, PSI Audio, Thermionic Culture, Royer, Tube-Tech, Universal Audio και πολλές άλλες. Το Boutique Audio Store επιθυμεί να καλύψει την ανάγκη για επαφή και γνωριμία με τον χώρο του  boutique audio, κομμάτι στο οποίο ομολογουμένως υστερεί η ελληνική αγορά. Σε αυτό το πλαίσιο, διατίθενται Demo Units για προσωπική δοκιμή στα προϊόντα που εισάγονται από το Boutique Audio Store. Επίσης σχεδιάζονται παρουσιάσεις/demo days, video presentations και shoot outs προϊόντων του χώρου σε σύγκριση με γνωστά επιτυχημένα μοντέλα της αγοράς ενώ τελικός στόχος είναι η δημιουργία μιας εκτεταμένης συλλογής προϊόντων προς δειγματισμό».

Επαφή
Boutique Audio Store

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση