Διαφήμιση
Πέμπτη, 15 Ιανουάριος 2015 16:27

Τα monitors της PSI στην Protype

Από την εταιρία Protype λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τα μόνιτορ ηχεία της PSI στην ελληνική αγορά.

Protype – Δελτίο Τύπου
"Η εταιρία αντιπροσώπευσης Protype με ενθουσιασμό καλωσορίζει την σειρά ηχείων μόνιτορ PSI στην ελληνική αγορά επαγγελματικού ήχου.  
Λίγα λόγια για την εταιρία:
Ο Ελβετός κατασκευαστής Alain Roux ίδρυσε την εταιρία Relec (αρχικά Roux Electroacoustique) το 1975, κατασκευάζοντας διάφορα OEM προΪόντα, μεταξύ των οποίων την εξαιρετική σειρά A1, A3 και Α5 σειρά μόνιτορ της Studer. Οταν έληξε η συνεργασία με την Studer το 2004, προέκυψε η σειρά ηχείων με την επωνυμία PSI. Έκτοτε, τα ηχεία αυτά βρίσκουν τον δρόμο τους σε στούντιο ανά τον κόσμο, αντικαθιστώντας γνωστότερα, ακριβότερα και συχνά μεγαλύτερα ηχεία.
Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου στην Ελβετία, τα ηχεία αυτά προσδίδουν μια απαράμιλλη λεπτομέρεια, στιβαρή στερεοφωνική εικόνα και ειλικρινή απεικόνιση του ηχητικού υλικού. Μια σειρά συγκεκριμένων καινοτομιών κρύβεται πίσω απο την απόδοση αυτή:
Adaptive Output Impedance: Ηλεκτρονικό κύκλωμα που ρυθμίζει την απόσβεση του μεταμορφέα (transducer), ανάλογα με το συχνοτικό περιεχόμενο του σήματος εισόδου, αποτυπώνωντας έτσι πολύ πιο σωστά την παλμώθηση (impulse).
Compensated Phase Response. Κύκλωμα που παρακάμπτει την παραμόρφωση φάσης στα πολυδρομικά ηχεία που προκύπτει λόγω της υπάρξης σημείου διαστάυρωσης (crossover). Με μια σειρά παντοδιαπερατών φίλτρων επιτυγχάνεται η σωστή ευθυγράμμιση και συνεπώς αποτύπωση της εικόνας και του χώρου. Ο σχεδιασμός αυτός αποδεικνύεται ιδαίτερα χρήσιμος σε πολυκάναλες εφαρμογές, και δίνει την δυνατότητα χρήσης διαφορετικών μοντέλων του κατασκευαστή στη σύνθεση τέτοιων συστημάτων, χωρίς την παραμικρή απώλεια πιστότητας. Ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτρηριστικό που καθιστά δυνατό τον σχεδιασμό διάφορων συστημάτων ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.
Η ευρεία σειρά την ηχείων PSI καλύπτει όλες τις ανάγκες εφαρμογών ενός ηχητικού στούντιο. Ηχογράφηση, μίξη, πολυκάναλο post-production, broadcasting, mastering , location.».
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Protype...

Επαφή
Protype

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση