Διαφήμιση
Τετάρτη, 05 Νοέμβριος 2014 11:30

Η Precision Devices στην Soundworks Audiovisual

Από την εταιρία Soundworks Audiovisual λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου που μας ενημερώνει για την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της Precision Devices σε Ελλάδα και Κύπρο…

Δελτίο Τύπου – Soundworks Audiovisual
«Η εταιρεία Soundworks Audiovisual ανέλαβε επίσημα την αποκλειστική αντιπροσωπεία, για την Ελλάδα και την Κύπρο, των προϊόντων της εταιρείας Precision Devices που εδρεύει στην Αγγλία. Η Precision Devices ιδρύθηκε το 1987 για να καλύψει τις ανάγκες των συναυλιακών touring συστημάτων της εταιρείας Turbosound. Η Precision devices οδηγούμενη από την επιθυμία της να δημιουργήσει την επόμενη γενιά μεγαφώνων, σχεδιασμένων ειδικά για τις ανάγκες των συναυλιακών touring ηχητικών συστημάτων, κατόρθωσε να συνδυάσει εξαιρετικά επίπεδα ακουστικών επιδόσεων, με αξεπέραστα επίπεδα αντοχής και αξιοπιστίας. Το ίδιο πάθος κι η ίδια φιλοσοφία κατέχει την Precision devices ακόμα και σήμερα. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή στα προϊόντα της, τα οποία δεν είναι απλά προτεινόμενα, αλλά τα απαιτούν πολλές από τις μεγαλύτερες touring εταιρείες του κόσμου, καθώς και διεθνείς καλλιτέχνες. Όλα τα μεγάφωνα Precision Devices είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Αγγλίας, έτσι ώστε να πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές, χωρίς ποτέ να θυσιαστεί η ποιότητά τους στο βωμό της μαζικής συναρμολόγησης.

Στην γκάμα της Precision Devices ανήκουν μερικές από τις πιο ισχυρές μονάδες μπάσου στον κόσμο, μέχρι και μερικές από τις πιο περίπλοκες μονάδες υψηλών συχνοτήτων, καλύπτοντας ευρύ φάσμα μεγαφώνων 6,5” έως 24”, κεραμικά ή νεοδυμίου, κυριαρχώντας ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η προώθηση και διάθεση των προϊόντων της Precision Devices στη χώρα μας, δημιουργώντας τμήμα stock, για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση την πελατών μας, παρέχοντας λύσεις και τεχνική υποστήριξη.

Σύντομο προφίλ:SOUNDWORKS AUDIOVISUAL
Η εταιρεία Soundworks Audiovisual δραστηριοποιείται περισσότερο από μία δεκαετία στο χώρο της ενοικίασης και πώλησης επαγγελματικών συστημάτων Ήχου, Εικόνας και Φωτισμού. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι σε θέση να προτείνει εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε σας τεχνική απαίτηση. Εκπαιδεύεται και επιμορφώνεται συνεχώς στις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας. Η εταιρεία Soundworks Audiovisual εισάγει και εφαρμόζει πρωτοποριακά οράματα, ιδέες και πρακτικές, με τεράστια επιτυχία, μέσα στο εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον της διαχείρισης οπτικοακουστικών συστημάτων. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στην ιστοσελίδα μας και στα τηλέφωνα 210-9604966, FAX 210-9601321, κιν.6978018553».

Στη φωτογραία από αριστερά πρός τα δεξιά διακρίνονται οι κ.κ Neil Barnes (Precision Devices Sales Director), Σταμάτιος Μόσχος, Αλέξανδρος Μόσχος και Mark Barnes (Managaing Director της Precision Devices)... 

Επαφή
Soundworks Audiovisual

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση