Διαφήμιση
Τετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 11:12

Τεχνικό Σεμινάριο RCF

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το νέο τεχνικό σεμινάριο που διοργανώνει την Παρασκευή 21-11-2014 στο Elefsina Hotel…

Δελτίο τύπου - Kariotis Audio & Lighting
«Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 21/11/2014 στο Elefsina Hotel θα διεξαχθεί  ολοήμερο τεχνικό ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ RCF.
Ομιλητές:
Θα συμμετέχουν ο μηχανικός ήχου της RCF Mr. Emanuele Morlini καθώς και ο υπεύθυνος πωλήσεων Ανατ. Ευρώπης Eλληνικής καταγωγής κ. Στέφανος Κουταβάς.
Νέα προϊόντα:
Παράλληλα οι καλεσμένοι μας θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα των: DIGICO[digital Mixer], AVIOM [In ear mixers for musicians], AUDIX [microphones], WESTONE [in ear headphones].
Ημερομηνία και ώρα έναρξης:
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου στο ΕΛΕΥΣΙΝΑ HOTEL και θα ξεκινήσει στις 11.00 πμ, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 8.00 μμ με Open demo.
Σημαντικές πληροφορίες:
Λόγω των περιορισμένων θέσεων, θα παρακαλούσαμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ιδιοκτήτες εταιριών οπτικοακουστικών εξοπλισμών/studio, εκπρόσωποι τεχνικών εταιριών, ηχολήπτες. ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ... "

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting.

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting
τηλ. 210 - 55.42.855

Rate this item
(5 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση