Διαφήμιση
Τρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2014 16:40

Hands On DiGiCo στη Β. Ελλάδα

Η εταιρία Kariotis Audio & Lighting συνεχίζει δυναμικά την προώθηση των ψηφιακών μίξερ της DiGiCo μέσω Hands on σεμιναρίων, που αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθουν στη Θεσσαλονίκη (Orama Live Hall) καλύπτοντας τους επαγγελματίες του audio που δραστηριοποιούνται στη Βόρειο Ελλάδα. Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι 3 ‘απόλυτοι’ γνώστες των μίξερ της DiGiCo στη χώρα μας, και συγκεκριμένα οι κκ. Μάριος Καριώτης, Ακης Ελευθεριάδης και Βασίλης Σκούρας. Αν ενδιαφέρεστε δηλώστε συμμετοχή στην αντίστοιχη φόρμα που θα βρείτε ως επισυναπτόμενο αρχείο στο τέλος του σχετικού δελτίου τύπου που λάβαμε από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Kariotis Audio & Lighting – Δελτίο Τύπου «Σεμινάριο Hands On DiGiCo»
«Tην Πέμπτη 18/9 στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί hands on σεμινάριο των νέων προϊόντων της DiGiCo, καθώς και των κονσολών SD-5, SD-9, SD-10, SD-11, με τη συμμετοχή των: Μάριου Καριώτη, Ακη Ελευθεριάδη και Βασίλη Σκούρα. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν ηχολήπτες, ιδιοκτήτες rental εταιριών, ιδιοκτήτες χώρων ζωντανών εκδηλώσεων, μουσικοί παραγωγοί. Δέν υπάρχει κόστος συμμετοχής και όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής σεμιναρίου DIGICO.
Για να λάβετε μέρος στο σεμινάριο κατεβάστε από ΕΔΩ τη Φόρμα Συμμετοχής και αφού τη συμπληρώσετε, αποστείλετέ τη με fax στο 2105561493 ή με email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με την εταιρία Kariotis Audio & Lighting στο τηλ. 210-5542855.

Δείτε την τοποθεσία του Orama live hall (14ο χλμ Θεσσαλονίκης-Μουδανίων).

Rate this item
(5 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση