Διαφήμιση
Τετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 11:07

H LG εξοπλίζει τον Ομίλο Dessole Resorts & Hotels

H LG εξοπλίζει το διεθνή Ομίλο Dessole Resorts & Hotels με 1.300 τηλεοράσεις που εγκαταστάθηκαν στις έξι ανακαινισμένες μονάδες του ομίλου στην Κρήτη και στη Ρόδο…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«H LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με τα Dessole Resorts & Hotels για τον εξοπλισμό των ανακαινισμένων μονάδων της διεθνούς τουριστικής αλυσίδας στην Κρήτη και τη Ρόδο. Στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων που διαθέτει, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση τηλεοράσεων ξενοδοχειακού τύπου για το ‘Dolphin Bay Resort’ στην παραλία της Αμουδάρας στο Ηράκλειο, τα ξενοδοχεία ‘Coral’ και ‘Hermes’ στον Άγιο Νικόλαο, το ‘Malia Beach Hotel’ στα Μάλια, καθώς και τα ξενοδοχεία ‘Lippia Golf’ και ‘Olympos Beach’ στη Ρόδο. Συνολικά τοποθετήθηκαν 1.300 συσκευές LG Hotel TVs από τις σειρές LG 32’’ LP360H και LG LN549C, καλύπτοντας πλήρως τις υψηλές τεχνολογικές και αισθητικές απαιτήσεις του διεθνούς Ομίλου Dessole.
Η LG αποτέλεσε τον ιδανικό συνεργάτη για το διεθνή Όμιλο Dessole, ο οποίος διαχειρίζεται δεκάδες μονάδες υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Τυνησία και το Βιετνάμ. Οι σειρές των Ξενοδοχειακών Τηλοράσεων (Hotel TVs) που διαθέτει η LG προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, προηγμένες λειτουργίες, αλλά και κομψό σχεδιασμό, ώστε να εναρμονίζονται απόλυτα με τις απαιτητικές προδιαγραφές των ξενοδοχείων του Ομίλου. Επιπλέον, η τεχνολογική υπεροχή των επαγγελματικών προϊόντων της LG, η υποστήριξη από το δίκτυο συνεργατών της σε επίπεδο pre-sales και after-sales και η δυνατότητά της να ολοκληρώσει το έργο με απόλυτο σεβασμό στο χρονοδιάγραμμα και τις ανάγκες του Ομίλου, ανέδειξαν την LG ως την ιδανική επιλογή για τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων του στην Κρήτη και τη Ρόδο.

Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG  LP360H και LN549C, παρέχουν μια σειρά από μοναδικές λειτουργίες, οι οποίες αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης. Το Remote Jack Pack, πλαίσιο στη βάση των τηλεοράσεων που διαθέτει ειδικές θύρες, συμβατές με πολλών ειδών φορητές συσκευές, δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν περιεχόμενο χρησιμοποιώντας τις δικές τους φορητές συσκευές, αφού έχουν τη δυνατότητα να τις συνδέσουν με την τηλεόραση εύκολα και όποτε επιθυμούν.

Παράλληλα, το USB Cloning επιτρέπει την εξοικονόμηση χρόνου, αφού αντιγράφονται αυτόματα οι κατάλληλες ρυθμίσεις σε όλες τις συσκευές τηλεοράσεων που χρησιμοποιούνται, γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον, με το Hotel mode, αποτρέπεται η μη ενδεδειγμένη χρήση της συσκευής (π.χ. πολύ υψηλή ένταση ήχου). Τέλος, οι τηλεοράσεις LG εξοικονομούν ενέργεια μειώνοντας το λειτουργικό κόστος, ενώ συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς διαθέτουν πιστοποιήσεις ERP και Energy Star. Η τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει, καθιστούν την LG έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς της ελληνικής αγοράς. Η νέα συνεργασία της LG με το διεθνή Όμιλο Dessole Hotel & Resorts επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της στον τομέα των ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων στον τουριστικό κλάδο».

Επαφή
LG Electronics Hellas / B2B

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση