Διαφήμιση
Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2006 12:45

H Telmaco με δικό της περίπτερο στην έκθεση IBC 2006

Η αποστολή της Telmaco θα υποδεχτεί τους επισκέπτες στο περίπτερό της Νο 8.541 στο Hall 8 (κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας +30 6974 933413) πρόθυμη να συζητήσει μαζί τους τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου, να παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα των Οίκων που αντιπροσωπεύει και να τους ενημερώσει πάνω στις νέες εφαρμογές όπως: IPTV & DVB-T Broadcasting, Asset Management & Archiving, Tapeless Systems, High Definition Production.

Θα παρουσιαστούν : 
- Ένα ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής ειδήσεων της Avid, συμπεριλαμβάνοντας και το νέο σύστημα διαχείρισης υλικού Avid Interplay προσφέροντας πολλές καινούργιες δυνατότητες σε όλο τον κύκλο της παραγωγής και πιο ευέλικτους τρόπους λειτουργίας. Επίσης οι επισκέπτες θα δούν από κοντά το καινούργιο σύστημα κεντρικής αποθήκευσης Avid Unity ISIS, που προσφέρει νέα επίπεδα ασφαλείας (redundancy) και επεκτασιμότητας του δικτύου. 

- Το σύστημα θα συνοδεύεται από:
servers Avid Airspeed για ingest & playout, μονταζιέρες NewsCutter
σύστημα επεξεργασίας κειμένου και ροής ειδήσεων iNews
- Το ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής ειδήσεων της Avid θα παίρνει υλικό από την έκθεση από την tapeless κάμερα Editcam DNS-33 της Ikegami.

Τέλος, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το πρωτοποριακό πρόγραμμα Neatworkz - smart documentation for networks and systems – η ανοιχτή λύση για σχεδιασμό συστημάτων όπως τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, OB Vans, telecom systems, κτλ.
Αν λοιπόν βρεθείτε στο Άμστερνταμ επισκεφθείτε το περίπτερο της Telmaco Α.Ε.

Επαφή
Telmaco ΑΕ, τηλ.: 210-68.74.100, www.telmaco.gr
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση