Διαφήμιση
Παρασκευή, 04 Μάρτιος 2022 10:49

Immersive audio συνεργασία για DiGiCo & d&b...

Η Γερμανική d&b audiotechnik και η DiGiCo συνεργάστηκαν, προκειμένου να επιτύχουν την προσβασιμότητα και τον έλεγχο  της immersive πλατφόρμας Soundscape της d&b μέσω των μίξερ των σειρών SD και Quantum της DiGiCo...

Αυτό επιτυγχάνεται με την ύπαρξη ενός εξειδικευμένου και πλήρως ολοκληρωμένου User Interface για τον έλεγχο της immersive πλατφόρμας Soundscape της d&b audiotechnik. Με το εν λόγω GUI εφοδιάζονται οι κονσόλες των σειρών SD και Quantum της DiGiCo.

«Συνεργαζόμενοι με την DiGiCo, διασφαλίζουμε ότι το Soundscape είναι προσβάσιμο στους μηχανικούς FoH στο περιβάλλον μίξης και αυτοματισμού που προτιμούν», δήλωσε ο Georg Stummer, Product Manager της d&b audiotechnik, για να συνεχίσει... «Αυτή η ενσωμάτωση θα επιτρέψει στο Soundscape να γίνει ένα διαισθητικό μέρος της δημιουργικής ροής εργασίας και του σχεδιαστικού ρεπερτορίου τους. Είναι σημαντικό για εμάς να φέρουμε τις βασισμένες σε αντικείμενα δυνατότητες της immersive πλατφόρμας μας στις δημιουργικές τους ανάγκες και στο περιβάλλον παραγωγής τους. Το Soundscape καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται ο χωρικός ήχος για ζωντανές παραγωγές.»

Μέσω της συγκεκριμένης ενσωμάτωσης όλες οι παράμετροι και οι εκχωρήσεις του Soundscape User Interface μπορούν να αποθηκευτούν και να ανακληθούν από τη Snapshot μνήμη της κονσόλας. Αυτή η ενσωμάτωση μπορεί να επεκταθεί για αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της κονσόλας και του DS100, μέσω της ‘γέφυρας’ λογισμικού d&b (Remote Protocol Bridge), ενώ υποστηρίζει επίσης τη ρύθμιση με δύο DS100.

«Στην DiGiCo αναγνωρίζουμε ότι η immersive τεχνολογία κερδίζει ραγδαία αποδοχή και αντιπροσωπεύει ένα συναρπαστικό μέλλον για τον κλάδο μας. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι μηχανικοί FoH και οι σχεδιαστές ήχου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την τεχνολογία στα χέρια τους ως κανονικό μέρος της ροής εργασίας τους», σχολίασε ο Austin Freshwater, MD της DiGiCo.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μίξερ της DiGiCo θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση