Διαφήμιση
Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 12:40

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές ηχοληπτών, πραγματοποιήθηκε το training day των AVID Venue S6L στη Bravos Sound…

Πρόσφατα, η εταιρία Μπράβος Ήχος Ε.Π.Ε επένδυσε σε δύο ολοκαίνουριες AVID VENUE S6L live consoles στο φορμά των 24D/144.
Οι κονσόλες εγκαινιάστηκαν στο training day που διοργάνωσε η εταιρεία Megaevent στην αποθήκη της Bravos sound στην Αλεξάνδρεια, με σκοπό τόσο την εκπαίδευση της ομάδας της, όσο και των ηχοληπτών που παρευρέθηκαν στην ανοιχτή παρουσίαση της κονσόλας και των δυνατοτήτων της.

Λίγα λόγια για την Bravos Sound
Η εταιρία Μπράβος Ήχος Ε.Π.Ε. ξεκίνησε την λειτουργία της το 1992 σαν μία απλή επιχείρηση ηχητικών. Στην συνέχεια προσαρμόζοντας τον εξοπλισμό της και το προσωπικό στις απαιτήσεις των καιρών κατάφερε να φτάσει στην σημερινή της μορφή.
Σκοπός της ήταν και είναι η προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στον χώρο: των ηχητικών καλύψεων, του φωτισμού εκδηλώσεων, των διαφόρων εφέ εικόνας & ήχου και γενικότερα στην κάλυψη όλων των απαιτήσεων από μία απλή ομιλία, έως μια μεγάλη συναυλία ή θεατρική παράσταση.
Από τότε και μέχρι σήμερα, με ένα στόλο αυτοκινήτων, με τους ανθρώπους της και με τον πλούσιο εξοπλισμό της, συνεχίζει να συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις με απόλυτη επιτυχία. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον χώρο και εξοπλίζεται με νέα τεχνολογία ώστε να είναι σε θέση να παρέχει το καλύτερα δυνατό στους πελάτες της.

Η Bravos sound και η AVID
Ως γνωστόν, πρόσφατα, η εταιρία Μπράβος Ήχος Ε.Π.Ε επένδυσε σε δύο ολοκαίνουριες AVID VENUE S6L live consoles στο φορμά των 24D/144. Οι κονσόλες εγκαινιάστηκαν στο 2ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η εταιρεία Megaevent (αντιπρόσωπος των μίξερ της AVID στη χώρα μας) στην αποθήκη της Bravos sound με σκοπό τόσο την εκπαίδευση της ομάδας ηχοληπτών και τεχνικών της εταιρίας, όσο και των ηχοληπτών που παρευρέθηκαν στην ανοιχτή παρουσίαση της κονσόλας και των δυνατοτήτων της.

Αναλυτικά το training με τις δύο AVID S6L κονσόλες περιέλαβε τα εξής:
Η παρουσίαση και το training πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη της Megaevent, Bασίλη Μιχαηλίδη και Σταύρο Μουρίκη και περιελάμβανε αναλυτικά τις εξής ενότητες, με θεωρία, πράξη, ασκήσεις σεταρίσματος και βεβαίως hands on και χρόνο για την επίλυση κάθε απορίας.

*Παρουσίαση της σειράς S6L αλλά και όλων των νέων μοντέλων της νέας οικογένειας Venue που περιλαμβάνουν I/O racks - engine και τα νέα surfaces.

*Το μεγάλο βήμα που έκανε η AVID στο τεχνολογικό κομμάτι που αφορά το πυρήνα των νέων προϊόντων καθώς και τις δυνατότητες στο επίπεδο processing.

*Όλες τις πιθανές συνδεσμολογίες των περιφερειακών συστημάτων ενός συστήματος S6L (Engine - Surfaces - I/O racks ).

*Αναλυτική παρουσίαση του Gain Sharing μεταξύ δύο AVID S6L συστημάτων ( πατερνατισμένο απο την AVID ) και η συνδεσμολογία τους.

*Τα διάφορα updates και upgrades σε επίπεδο λογισμικού.

*Η ενσωμάτωση της waves στη πλατφόρμα της Venue και το Show compatibility.

*Show FIle compatibility απο όλα τα παλαιότερα Venue Software.

*Αναλυτικά όλα τα I/O και optional cards.

*Αναλυτική πλοήγηση και επεξήγηση σε όλο το Venue software.

*Όλες οι νέες δυνατότητες σε επίπεδο προγραμματισμού Events και snapshots.

*Pro-Tools δυνατότητες και επικοινωνία Venue link. Virtual soundcheck per channel basis.

*Αναλυτικός χειρισμός του Surface και προγραμματισμός σε επίπεδο χρήστη (user assignment mode - layouts).

*Ανάλυση για τη μοναδική modular σχεδίαση της κονσόλας και αναλυτικά η σχεδίαση hardware για το Engine.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία Bravos sound θα βρείτε εδώ.
Ωστόσο, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα οικογένεια κονσολών AVID S6L θα σας δώσουν στην εταιρία Megaevent

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση