Διαφήμιση
Σάββατο, 23 Απρίλιος 2011 19:17

Η τεχνολογία Audio matrix των RTS/TELEX στις υπηρεσίες των Νορβηγών A-ha που έδωσαν πρόσφατα τις τελευταίες Live εμφανίσεις τους

Ολη η τελευταία σειρά των συναυλιών της τελευταίας περιοδείας με τίτλο 'Ending On A High Note' που έδωσαν οι A-ha στη Spektrum Arena του Οσλο, βιντεοσκοπήθηκε από την εταιρία Cinevideogroup, προκειμένου οι καλύτερες στιγμές των συγκεκριμένων Live να ‘κοπούν’ σε Blu-ray, DVD και CD αυτό το μήνα.
 Για τις ανάγκες των συγκεκριμένων βιντεοσκοπήσεων – ηχογραφήσεων, η εταιρία Cinevideogroup (που διαθέτει ένα στόλο από 15 OB trucks), χρησιμοποίησε το OB 14 (HD) truck, που διαθέτει high-tech control room και 30 κάμερες, ενώ η συνολική διαδικασία λήψης και επεξεργασίας της εικόνας λαμβάνει χώρα σε HD ανάλυση.
Οσον αφορά το κεντρικό intercom σύστημα που χρησιμοποιήθηκε σε όλα τις βιντεοσκοπήσεις – ηχογραφήσεις των Live των A-ha, αυτό ήταν ένα 144 x 144 Advanced Digital Audio Matrix (ADAM) από την RTS/TELEX, το οποίο ήταν linked σε 31 keypanels. Εξι RTS 2W/4W interfaces, καθώς και 15 beltpacks από την ίδια πηγή χρησιμοποιήθηκαν επίσης, για τις ανάγκες του εν λόγω project.
Οσον αφορά τη Cinevideogroup, η εταιρία χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια τα συστήματα των RTS/TELEX, με τη συντριπτική πλειοψηφία των OB vans και studios της, να είναι εξοπλισμένα με matrices και keypanels των εταιριών RTS/TELEX. Συγκεκριμένα, μόνο το ADAM matrix βρίσκεται σε 5 από τα OB Van της Cinevideogroup, καθώς και σε 4 από τα στούντιο της εταιρίας.
Τα Zeus matrices βρίσκονται σε 3 studios κι ένα van, ενώ με το Cronus matrix είναι εξοπλισμένα δυο OB trucks.

Περισσότερα για τα intercom συστήματα των RTS/TELEX θα σας πούν στην εταιρία Audigys...

Επαφή
Audigys
τηλ. 210- 7649435
www.audigys.gr
www.rtsintercoms.com

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση