Διαφήμιση
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2016 12:42

Η εταιρεία Bon Studio διευρύνει δυναμικά τις δραστηριότητές της και στον τηλεοπτικό χώρο παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε απαιτητική εφαρμογή…

Από την εταιρία BON STUDIO Α.Ε.Β.Ε. λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρίας και στον χώρο του Video Broadcasting, με την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε απαιτητική εφαρμογή.

Δελτίο τύπου - BON STUDIO Α.Ε.Β.Ε.
«Η Εταιρεία BON STUDIO Α.Ε.Β.Ε. πρωτοπόρος στους τομείς του Επαγγελματικού Ήχου, Φωτισμού, Μουσικής τεχνολογίας και Οπτικοακουστικών εφαρμογών, εισέρχεται δυναμικά και στον τομέα του Video Broadcasting. Η στρατηγική αυτή επιλογή διευρύνει εντυπωσιακά τις δραστηριότητες της Εταιρείας και στον τηλεοπτικό χώρο και εξασφαλίζει την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε απαιτητική εφαρμογή.
Από τον Ιούλιο 2016, η Εταιρεία έχει συνάψει αποκλειστική συνεργασία με την Εταιρεία Snell Advanced Media (SAM) και για την Ελλάδα και την Κύπρο και παράλληλα έχει προσθέσει στο portfolio της, τις πλέον αναγνωρισμένες κατασκευάστριες Εταιρείες, διεθνώς όπως Blackmagic Design, MBT, Decimator Design.

Η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος του BON STUDIO, κ. Αφροδίτη Μποφιλιάκη αναφέρει χαρακτηριστικά “Η επέκτασή μας στον τομέα του Video Broadcasting σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Εταιρεία, που διατηρεί μία ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στους τομείς δραστηριοποίησής της, επί 42 συναπτά έτη.  Το ήθος, η συνέπεια, η δημιουργικότητα και ο επαγγελματισμός  συνεχίζουν να αποτελούν για εμάς τους ακρογωνιαίους λίθους για την λειτουργία και ανάπτυξή μας.”

Η Snell Advanced Media (SAM) θεωρείται από τις πλέον καινοτόμες εταιρείες του χώρου, με έντονη παρουσία στον τηλεοπτικό χώρο διεθνώς.  Όραμά της αποτελεί η διάθεση business-transforming λύσεων σε όλο το φάσμα του Media Production Ecosystem.  Οι ολοκληρωμένες λύσεις της SAM χαρακτηρίζονται από τις εξαιρετικές και “future-ready” δυνατότητές τους και επιτρέπουν σε Ραδιοτηλεοπτικούς Οργανισμούς, σε εταιρείες Media Production, σε εταιρείες Outside Broadcast και σε ιδιοκτήτες περιεχομένου να εξελίξουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα για να εξασφαλίζουν τη δυναμική τους επιτυχή παρουσία στη νέα εποχή.  Παράλληλα, για την SAM οι σημερινές ανάγκες είναι υψίστης σημασίας: οι έξυπνες και ευέλικτες τεχνολογίες της,  μεγιστοποιούν την δημιουργικότητα, παραγωγικότητα και αξιοπιστία  στο συνεχώς μεταβαλλόμενο και ταχέως εξελισσόμενο τοπίο των Media.  Η Εταιρεία BON STUDIO έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της SAM στην Ελλάδα και στην Κύπρο. 

Η Blackmagic Design έγινε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές δημιουργικής τεχνολογίας video στον κόσμο.  Η επιτυχία της BlackMagic στηρίζεται στην βάση της εταιρικής της φιλοσοφίας, που είναι μοντέρνα και απλή: να βοηθήσει τη δημιουργικότητα σε τέτοιο βαθμό ώστε να «ανθίσει».  Είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην ποιότητα και τη σταθερότητα των λύσεων της, και εστιάζει κυρίως στους τομείς που οι πελάτες της χρειάζονται περισσότερο.  Με βάση αυτή την φιλοσοφία, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ορισμένα από τα πιο πολυσυζητημένα και επιτυχημένα προϊόντα του κλάδου.  Παγκοσμίως γνωστή για τα ασυναγώνιστα Codecs, η Blackmagic δημιουργεί πραγματικά προσιτά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε πολύ μεγάλο εύρος εφαρμογών, τα οποία βασίζονται σε δικό της hardware και software.  

H ΜΒΤ είναι μία εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού για τις βιομηχανίες του Broadcast και Audiovisual, με δυναμική παρουσία στην αγορά. Παρέχει λύσεις υψηλής ποιότητας στις κατηγορίες του ingest, playout automation, production automation, graphic management, digital media asset management και advanced news & sports logging.  Πολλές από τις λύσεις που προσφέρει βρίσκονται πλέον εγκατεστημένες στα κέντρα λειτουργίας πολύ μεγάλων οργανισμών όπως η EBU, η France Télévisions και το RTL Group.  Η Εταιρεία BON STUDIO αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της MBT σε Ελλάδα και Κύπρο.  

Η Decimator Design, είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στον σχεδιασμό και την κατασκευή προηγμένων τεχνολογικά broadcast λύσεων, στις κατηγορίες Multiviewer και mini Converter.  Πολλά προϊόντα της, έχουν καταφέρει να θέσουν νέα πρότυπα στην παγκόσμια βιομηχανία, με πραγματικά αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας  εφαρμογές οι οποίες χαρακτηρίζονται από  αποδοτικές οικονομικά λύσεις, εξοπλισμού broadcast.

O κ. Χάρης Κάπρος, ο οποίος ηγείται του Τμήματος Broadcast της Εταιρείας, σχολιάζει: “Με την συνεργασία μας με τις κορυφαίες αυτές εταιρείες του χώρου, το BON STUDIO έχει δημιουργήσει ένα πλήρες portfolio λύσεων για Τηλεοπτικούς σταθμούς, Studios, εταιρείες Media Production και Εξωτερικών μεταδόσεων.  Η ανάπτυξη του Τμήματος βασίζεται στις βασικές αρχές των έξυπνων και τεχνολογικά καινοτόμων λύσεων, υψηλής ποιότητας εφαρμογών, κορυφαίας αξιοπιστίας για On-Air περιβάλλοντα, της αμεσότητας με τον πελάτη και της παροχής υψηλής ποιότητας τεχνικής υποστήριξης. Η οργάνωση της Εταιρείας και η στελέχωσή της με αναγνωρισμένους και έμπειρους ανθρώπους του χώρου σε συνδυασμό με τα προϊόντα και τις νέες συνεργασίες της Εταιρείας αποτελούν τα εχέγγυα μιας νέας επιτυχημένης διαδρομής”

Για περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα Broadcast, επικοινωνείτε με το Bon Studio τηλεφωνικά (κ. Κάπρος εσωτ. 138) ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση