Διαφήμιση
Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2016 11:43

Η Power Case εδώ και μια 10ετία εξειδικεύεται στην κατασκευή flight cases και ο Βασίλης Ξυδέας μας αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τα ‘κουτιά’ με τις ρόδες…

Στο aLive εδώ και χρόνια κάνουμε αναφορές σε μηχανήματα, τεχνολογίες, τάσεις, εγκαταστάσεις κλπ. Σχεδόν ποτέ δεν έχουμε αναφερθεί στα ‘κουτιά’ που προφυλάσσουν, προστατεύουν και μετακινούν με ασφάλεια τα μηχανήματα ή ότι άλλο πολύτιμο έχει να μεταφέρει κάποιος. Αναφερόμαστε βεβαίως στα flight case, τους αφανείς ήρωες αυτής της βιομηχανίας που και αυτά εξελίσσονται μαζί της και αναλαμβάνουν τον πολύτιμο ρόλο του φύλακα – άγγελου - προστάτη - ασφαλή μεταφορέα των πολύτιμων μηχανημάτων σας.
Ο παραπάνω πρόλογος έγινε για να δώσουμε πάσα στην Power Case, που εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο στην κατασκευή flight cases, και η οποία κλείνει φέτος τα 10 χρόνια της. Το aLive, με αφορμή αυτή την επέτειο βρήκε την ευκαιρία για μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με το Βασίλη Ξυδέα ιδιοκτήτη της Power Case.

aLive: 10 χρόνια Power Case φέτος αν δεν κάνω λάθος…
Ναι Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια ακριβώς…

aLive: Πως και πότε ξεκίνησε η διαδρομή σου στο χώρο των ρακ, των ‘κουτιών’ και των θηκών μεταφοράς;
Το ερέθισμα προϋπήρχε από μικρός στις  κατασκευές λόγω του πατέρα μου που ήταν ξυλουργός. Μεγαλώνοντας σε διαφορές δουλειές όπου εργάστηκα, από κάποιους παλιούς καλούς μαστόρους έμαθα τις εφαρμογές των μετάλλων (κοπή-κόλληση-διαμόρφωση). Πριν ανοίξω την Power Case εργάστηκα σε εταιρία ενοικιάσεως ήχου και φωτισμού, που αγόραζε υλικά και έφτιαχνε κάποια Case αρχικά για προσωπική της χρήση, όπως έκαναν οι περισσότεροι στο χώρο πριν από μια 15ετία. Εκεί μου έδειξαν τα βασικά στοιχεία υπολογισμού, διαστάσεων, και κατασκευής ενός Flight case. Στη συνέχεια και ενώ εργαζόμουν εκεί ‘μαθεύτηκε’ στην αγορά ότι η συγκεκριμένη εταιρία έφτιαχνε πολύ καλά, και ποιοτικά κουτιά. Έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα εκεί, ανέλαβα προσωπικά το τμήμα κατασκευής των Flight Case ενώ από τον πρώτο κιόλας χρόνο, λόγο της μεγάλης ζήτησης, απέκτησα και μόνιμο βοηθό. Μετά από 4 χρόνια εργασίας εκεί, στα τέλη του 2006 άνοιξα τη δική μου εταιρία με έδρα την Μεταμόρφωση.

aLive: Από τότε η πορεία είναι συνεχώς ανοδική, σωστά;
Σωστά. Από τον πρώτο καιρό η αγορά με εμπιστεύθηκε και έτσι απέκτησα τους πρώτους μου πελάτες. Τα υπόλοιπα ήρθαν σιγά – σιγά με πολύ αγώνα, άγχος, άλλα και πίστη στον εαυτό μου, γιατί γνώριζα ότι κάνω πολύ καλή δουλειά.

aLive: Οι διευρυμένες ανάγκες σας και η δουλειά που πολλαπλασιάστηκε σας έφεραν εδώ, στο νέο αυτό χώρο στη Μεταμόρφωση εδώ και μια διετία.
Ο πρώτος χώρος στην Καρύστου 35 από ότι έμαθα αργότερα, ήταν και ο μοναδικός στην Ελλάδα χώρος, με νόμιμη αδεία λειτουργίας εργαστηριού κατασκευής χαμηλής όχλησης. Ήταν 106τμ και σε σύγκριση με τον εργασιακό χώρο της επιχείρησης που εργαζόμουν πριν ήταν υπέρ αρκετός. Όμως τα τελευταία χρόνια λόγο της μεγάλης αύξησης των παραγγελιών ήταν αδύνατο να λειτουργήσει αποδοτικά ο χώρος και έπρεπε να βρω μεγαλύτερο και με λιγότερα προβλήματα

aLive: Τι προϋποθέσεις πληροί ο χώρος και πως τον έχετε διαμορφώσει;
Ο νέος χώρος είναι και αυτός 100% νόμιμος, με άδεια λειτουργίας, και βρίσκεται στην Μεταμόρφωση στην οδό Ναύπλιου 41, άλλα η διαφορά του με τον προηγούμενο είναι ότι αυτός βρίσκεται σε καθαρή Βιομηχανική Ζώνη όπου θα μπορούσε να λειτουργήσει  οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας και χωρίς φόβο στο να ενοχλήσει.  Είναι εσωτερικός χώρος 330τμ με ύψος 4,20μ που αποτελείται από 260τμ καθαρό χώρο εργασίας, 28τμ αποθήκη υλικών, 21τμ γραφεία, και 21τμ αποθήκη έτοιμων κουτιών, ενώ εξωτερικά και σε χώρο 320τμ αλλά και στην οροφή υπάρχει πρόβλεψη για μελλοντική επέκταση του εργασιακού χώρου. Αυτός ήταν πριν εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας, και ήθελε αρκετές επεμβάσεις. Καταρχήν έγινε εξωτερική μόνωση στην οροφή ενώ έγιναν και εσωτερικά επεμβάσεις σε αυτή. Χτίστηκε από την αρχή η αποθήκη των υλικών, και τμήμα του WC όπου εκεί έγινε και ολική ανακαίνιση από τα υδραυλικά μέχρι και στα πλακάκια. Στο γραφείο μπήκαν καινούργια παράθυρα αλουμινίου και πόρτα με διπλά τζάμια για ηχομόνωση, ενώ τοποθετήθηκαν και εκεί πλακάκια για την καλαισθησία του χώρου. Στον εργασιακό χώρο τώρα το δάπεδο έγινε βιομηχανικού τύπου υψηλής αντοχής, ηλεκτρολογικές επεμβάσεις ώστε να διανεμηθεί σε όλους τους χώρους και τα μηχανήματα, το τριφασικό ρεύμα 3Χ80Α που είχε το κτήριο, επεμβάσεις με σωληνώσεις ώστε να υπάρχει παντού αέρας με υψηλή πίεση 10 Bar, κλιματιστική μονάδα με κανάλια ώστε να υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, των 80000Btu για την θέρμανση και ψύξη του χώρου, και τέλος τοποθετήθηκαν ράφια βαρέως τύπου 260Χ120 για τα ξύλα, και ημιβαρέως τύπου σε όλη την αποθήκη για την τοποθέτηση των υλικών. Το συνολικό κόστος ώστε να μπορέσει ο χώρος να γίνει λειτουργικός και αποδοτικός για τα σημερινά πάντα δεδομένα έφτασε λίγο πάνω από τα 22000 euro

aLive: Αναμφίβολα έχει μυστικά και μαστοριά η κατασκευή ρακ. Θα μας πείς μερικά;
Καταρχήν χρειάζεται όπως σε όλες τις δουλειές να αγαπάς αυτό που κάνεις. Το κάθε flight case έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, ιδιομορφίες, αντοχές, και τρόπο κατασκευής, και εγώ πίστεψε με επειδή αγαπώ πολύ την δουλειά μου, βρίσκομαι πάνω από κάθε κατασκευή, σε όλα της τα σταδία παρόλο που τους δυο συνεργάτες – βοηθούς μου που έχω μαζί μου χρόνια, τους έχω εκπαιδεύσει άριστα. Φτιάχνω τα Case ακόμα και σήμερα με τον παλιό κάλο τρόπο αν και είναι  χρονοβόρος και πιο ακριβός (κολλητά – καρφωτά με κόντρα πλακέ και μετά τα επενδύω με φορμάικα) και όχι με την σύγχρονη μέθοδο του έτοιμου ξύλου με τη διπλή επένδυση από φιλμ PVC (Case τύπου Thomman) που δεν κολλιούνται και είναι στερεωμένα μέσα σε διπλή γωνιά αλουμινίου μόνο με τα πριτσίνια. Σαν γνώστης στησίματος ενός P.A κατάλαβα ότι αυτός ο τρόπος βιομηχανοποίησης των case όπως κάνουν στο εξωτερικό όπου υπάρχουν υποδομές για όλα, δεν θα είχε επιτυχία στην Ελλάδα λόγο της ιδιομορφίας των χώρων - εδάφους που μεταφέρουν και στήνουν κάθε φόρα οι εταιρίες ενοικιάσεων (χωματόδρομοι – γκαζόν – σκαλιά) οι όποιοι ταλαιπωρούν άσχημα ένα case με σκοπό αυτό, να πετσικάρει και να μην λειτούργει σωστά, η ακόμα και να μην κλείνει υστέρα από μικρό χρονικό διάστημα.

aLive: Αξιοπιστία, ασφαλή μεταφορά ή λειτουργικότητα? Τι ζητάνε πρωτίστως οι πελάτες σου (εκτός από ακόμα χαμηλότερη τιμή);
Αξιοπιστία και ασφαλή μεταφορά ειναι τα κυριότερα που ζητάνε. Για να το πετύχω αυτό συνεργάζομαι αποκλειστικά με την Νο1 εταιρία στον κόσμο που με προμηθεύει τα υλικά κατασκευής την Penn-Elcom.  Έχω πελάτες μου – φίλους, που μου λένε... Ρε συ τι κάνεις στα case σου και δεν χαλάνε, και όλων των άλλων θέλουν συνέχεια επισκευές? Και απλά τους απαντώ αυτό που προανέφερα, ότι είμαι από πάνω σε όλα τα σταδία κατασκευής και δεν φεύγει τίποτα από το μαγαζί χωρίς να το έχω πρώτα επιβλέψει. Όμως επειδή η οικονομική κατάσταση σήμερα είναι πολύ δύσκολη, και οι πελάτες μου θέλουν ακόμα πιο χαμηλές τιμές και πρέπει από μεριάς μου να βοηθήσω όσο μπορώ, πήρα την απόφαση για να ρίξω και άλλο το κόστος κατασκευής, όχι όμως την ποιότητα της εργασίας και των υλικών, επενδύοντας σε Ελάχιστους μήνες σε μηχανή κοπής CNC και να φέρω έτοιμο Birch Plywood με επένδυση PVC μίας όψης, ώστε να μπορεί και αυτό να κολληθεί και να καρφωθεί, αντικαθιστώντας έτσι το κόντρα πλακέ με επένδυση φορμάικας, για να μπορώ να δώσω ακόμα πιο ανταγωνιστική τιμή. Θεωρώ βλακώδες σήμερα με την κρίση που περνάει η πατρίδα μας να στέλνουν κάποιοι τα χρήματα τους σε κάποια Γερμανικά site για την αγορά case με κινέζικα υλικά κατασκευής παρόλο την μικρή διαφορά τιμής που τους δίνω προσφέροντας σαφώς πολύ ανώτερη ποιότητα. Με όλα αυτά λοιπόν που προανέφερα ο στόχος μου είναι, να έχω σχεδόν τις ίδιες η και ακόμα χαμηλότερες τιμές από αυτά τα site άλλα με τα κορυφαία υλικά της Penn Elcom.

aLive: Πόσο σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα παίζει η συνεργασία και οι κατευθύνσεις του πελάτη – χρήστη;Τις δικές σου προτάσεις και απόψεις τις ακούνε συνήθως;
Το πρώτο πράγμα που ρωτάω ένα πελάτη μου είναι αν έχει σκεφτεί πως η κατασκευή που θέλει να του φτιάξω θα είναι πιο λειτουργική και θα τον εξυπηρετεί καλύτερα. Αν δεν έχει σκεφτεί, η καταλήξει κάπου, βάζουμε τον συγκεκριμένο εξοπλισμό που θέλει επάνω στον πάγκο εργασίας και από μεριάς μου προσπαθώ να κάνω την πιο ασφαλή, λειτουργική, μικρή, και με τα απαραίτητα υλικά για θέμα κόστους, κατασκευή.

aLive: Ποιο είναι το πιο 'τρελό' ρακ που σου έχουν ζητήσει να κατασκευάσεις;
Στα 10 χρόνια πορείας μου έχω φτιάξει αμέτρητα Flight case. Κάποια από αυτά όταν μου τα πρωτοζήτησαν τους κοίταζα και σκεφτόμουν ή να γελάσω, ή να τους πω ότι απλά δεν γίνεται, ή δεν μπορώ να το φτιάξω. Όμως το δαιμόνιο του «Μάστορα» μέσα μου, έλεγε να ακούσω την πρόταση τους ολοκληρωμένα και να κρίνω αν αυτό που μου ζητάνε είναι υλοποιήσιμο ή όχι, με τα υλικά που χρησιμοποιούμε εμείς για τα Flight Case. Κατά καιρούς λοιπόν έχω φτιάξει μπούφε για γυαλικά και πιάτα για κάποιο σπίτι, μια δίμετρη σε ύψος δίφυλλη και ανοιγόμενη, στα δυο παπουτσωθήκη με ράφια, Flight case βιτρίνα μηχανήματος όπου αντί για ξύλο χρησιμοποίησα Plexy glass για την έκθεση της στον κόσμο, δίφυλλη ντουλάπα με ροδές για stack άλογων ιππασίας, μπούφε μεταφοράς και επίδειξης για πρωτάθλημα καφέ, flight case διαστάσεων 3.50cm πλάτους, βαλίτσες αλουμινίου με καθρέπτη για μακιγιάζ, και άλλα που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό.

aLive: Και το ρακ που σε έχει δυσκολέψει περισσότερο;
Ήταν οι 2 ντουλάπες μεταφοράς του εξοπλισμού των αλόγων πρωταθλήματος. Ήταν ένα σχέδιο που υλοποιήθηκε μόνο από 2 φωτογραφίες που μου έφερε ο πελάτης μου και μάλιστα το ήθελε και με ορισμένες διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό του. Ξεκίνησα βήμα - βήμα και με υπολογισμό για τη κάθε λεπτομέρεια που μου ζητούσε. Το τελικό αποτέλεσμα εξέπληξε ακόμα και τον ίδιο, και επειδή βγήκε μια πολύ όμορφη κατασκευή που έχω ανεβάσει και στην σελίδα μου. Ο σχεδιασμός περιείχε πάνελ τροφοδοσίας, πάνελ (πατέντα) με 2 ανεμιστήρες και σήτα, αεραγωγούς, 3 συρτάρια για την τοποθέτηση ρούχων, εσωτερική μπαταρία 12v για αυτονομία, χρηματοκιβώτιο για πολύτιμα είδη του αναβατή, ταινία LED για εσωτερικό φωτισμό με διακόπτη, θύρες USB για φόρτιση κινητών τηλεφώνων, εσωτερικό καθρέπτη, κρεμάστρα ανοιγόμενη με μηχανισμό βαρέως τύπου, μεταφερόμενα στηρίγματα για τις σέλες του άλογου, ειδική βάση από 30mm ξύλο σε όλη του την επιφάνεια, και ροδές 20cm με γάντζους ρυμούλκησης ώστε να μπορεί να ανεβαίνει στο φορτηγό.

aLive: Συνεργάζεσαι με συγκεκριμένους προμηθευτές;
Όπως ανέφερα και πριν δεν φτάνει μόνο αγάπη μου για αυτή τη δουλειά ώστε να βγει ένα πολύ κάλο αποτέλεσμα, πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα υλικά. Το κόντρα πλακέ που χρησιμοποιώ είναι ενός από τα 2 καλύτερα εργοστάσια της Αφρικής. Όσοι γνωρίζουν από ξύλα θα ξέρουν ότι το Αφρικάνικο κόντρα πλακέ είναι το πιο ελαφρύ και ευλύγιστο, χωρίς να στερείται σε ποιότητα και αντοχή. Για τις κατασκευές που έχουν αυξημένο βάρος και απαιτήσεις χρησιμοποιώ σημύδα Σουηδίας πρώτης ποιότητας, ενώ την επένδυση με φορμάικα σε 10 περίπου χρωματισμούς που διαθέτω στους πελάτες μου χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, την έχω αφήσει στην Ιταλική και βραβευμένη ABET laminate. Μάλιστα εδώ και 4 χρόνια μου φέρνουν αποκλειστικά για εμένα στην Ελλάδα την σαγρέ επίστρωση Mandarin η οποία δεν χαράσσεται εύκολα, για τα μαύρα μου Flight Case. Αυτό όμως που ολοκληρώνει και απογειώνει τις κατασκευές μου είναι τα υλικά της Penn Elcom που είναι παγκοσμίως γνωστά, άλλα και στην Ελλάδα για την ποιότητα τους και την αντοχή τους. Στην πρόσφατη έκθεση στην Φρανκφούρτη ο διευθυντής της Γερμανίας Dennis Meertens μου έδωσε τα συγχαρητήρια για την αλματώδη ανάπτυξη της Power Case, για την εισαγωγή άνω των 60.000 euro υλικών, αλουμινίων και σφουγγαριών, (χωρίς ξύλα και Φορμάικες που προμηθεύομαι από εδώ), και την υπόσχεση ότι μέχρι το τέλος του 2016 θα επισκεφτεί την εταιρία μου για να δει τις νέες εγκαταστάσεις και να συζητήσουμε κάποιες νέες προοπτικές... συνεργασίας ακόμα και της εδώ αντιπροσωπείας της, καθώς και την βοήθεια τους στο ‘στήσιμο’ του περιπτέρου μου στην επόμενη έκθεση Music World Expo (2017) στην οποία θα συμμετάσχουμε με μεγαλύτερο περίπτερο.

aLive: Τι είδους ρακ είναι αυτά που κατασκευάζεις συχνότερα;
Δεν υπάρχει κάτι standard σε αυτό. Ανάλογα με την εποχή και το τι ζητάνε οι πελάτες μου. Την μια μπορεί να φτιάχνω 15 κουτιά για TV monitor, την άλλη 10 κουτιά καλωδίων διαφόρων διαστάσεων, και την άλλη 5 κουτιά για κονσόλες ήχου.

aLive: Έχεις πελάτες και εκτός audiovisual και lighting αγοράς; Κατασκευάζεις θήκες και ρακ και για άλλες ανάγκες μεταφοράς; Θα μας πεις μερικές;
Τα τελευταία χρόνια οι ανάγκες προστασίας και ασφαλούς μεταφοράς εξοπλισμού έχει επεκταθεί και σε άλλους κλάδους. Φτιάχνουμε αρκετά κουτιά για drones από μικρά 4πτερα έως και μεγάλα 8πτερα, ακόμα και για μεγάλα μονοκινητήρια ελικόπτερα, έχω πελάτες αρκετές εταιρίες με ιατρικά μηχανήματα και πολλούς ιατρούς που μεταφέρουν τον εξοπλισμό τους, πελάτες με εξειδικευμένα επαγγέλματα που θέλουν ειδικές και λειτουργικές θήκες για τον ακριβό εξοπλισμό τους, επίσης εταιρίες με προϊόντα delicatessen για παρουσιάσεις σε ακριβά ξενοδοχεία του εξωτερικού, και αρκετούς ιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς αλλά πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των αντικειμένων τους στο εξωτερικό.

aLive: Που κυμαίνονται συνήθως οι χρόνοι παράδοσης;
Αυτό είναι ανάλογα με την εποχή και το φόρτο εργασίας που έχω. Μπορεί να κυμανθεί από 2-3 ημέρες και έως και 10 ημέρες. Πρέπει να είναι ελάχιστες οι φορές που να έχω αργήσει περισσότερο λόγο πολύ μεγάλου όγκου παραγγελιών 

aLive: Βλέπω ότι σου αρέσει να πηγαίνεις και να αναπτύσσεσαι βήμα βήμα. Ποιο θα είναι το επόμενο;
Τους επομένους μήνες θα αγοράσω μηχανή CNC για τις ανάγκες της επιχείρησης, επίσης στο άμεσο μέλλον θέλω να αγοράσω Ρομποτική Γωνιάστρα, και αυτόματη θερμική πρέσα διαστάσεων 260Χ130 ώστε να πρεσάρω μόνος μου, και χωρίς τον φόβο να μου φουσκώσουν οι φορμάικες που χρησιμοποιώ. Στα Μελλοντικά μου σχέδια είναι, αν όλα πάνε καλά θέλω να δημιουργήσω εξωτερικά από το κτήριο ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και να φέρω στην Ελλάδα εισαγωγή Cases από μια σοβαρή κινεζική εταιρία κατασκευής Flight Case που να πληροί κάποιες ποιοτικές προδιαγραφές που εγώ θέλω, ώστε να έχω περισσότερες οικονομικές – ποιοτικές επιλογές για τον πελάτη μου, χωρίς όμως να υποβιβάζω τη δική μου δουλειά. Αυτό όμως θα αργήσει λίγο γιατί όπως είπες θέλω να κάνω τα βήματα μου ένα - ένα και να είμαι σε θέση σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα να είμαι αυτός που θα μπορεί να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με Flight Case όλων των ποιοτήτων.

aLive: Έχεις πελάτες από όλη την Ελλάδα;
Ναι έχω πελάτες από την Ρόδο – Κρήτη έως και όλη την βόρειο Ελλάδα, και από Χίο- Μυτιλήνη έως Κέρκυρα και Ζάκυνθο.

aLive: Με εξωτερικό συνεργάζεσαι;
Έχω ήδη στείλει τις πρώτες μου παραγγελίες στην Κύπρο, Γερμανία, Αλβανία, Βουλγαρία, καθώς και στη Ρωσία. Ελπίζω όμως ότι στο προσεχές μέλλον θα έχω δυο μεγάλες συνεργασίες που ήδη είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις. Μια για εξαγωγή Flight Case στο Τέξας, και μια για αντιπροσωπία των κουτιών της Power Case σε Γερμάνια – Ολλανδία και πιθανόν Δανία.

aLive: Τα τελευταία (πολλά) χρόνια έχουν μπεί στη ζωή μας τα προσιτά Κινέζικα ρακ. Πόσο έχουν επηρεάσει τη δουλειά σου;

Αναμφισβήτητα και την έχουν επηρεάσει και ειδικά τα τελευταία 6 χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα. Ευτυχώς όμως που οι περισσότεροι πελάτες μου γνωρίζουν ότι για να προστατέψεις ένα προϊόν πρέπει να είναι σωστό και ασφαλές το Case που θα το μεταφέρεις. Οι παλιοί εξάλλου έλεγαν την παροιμία “Το φτηνό είναι και ακριβό” δηλαδή έλεγαν ότι το φτηνό θα το αγοράσεις 2 και 3 φορές για να κάνεις την δουλεία σου ενώ το ακριβό μια. Συνήθως πάντως κάποιος αγοράζει ένα κινέζικο για ελάχιστη χρήση όλο το χρόνο, ή κάποια κουτιά καλωδίων και γενικής χρήσης, που και να διαλυθούν δεν θα χαλάσει το προϊόν τους.

aLive: Η προϊοντική τάση της αγοράς τα τελευταία χρόνια ονομάζεται ‘downsizing’. Κοινώς ο εξοπλισμός συρρικνώνεται συνεχώς σε διαστάσεις και αποκτά διευρυμένη λειτουργικότητα. Πόσο σε επηράζει εσένα ως κατασκευαστή ρακ αυτή η ‘μείωση’ των εξωτερικών διαστάσεων (σε κονσόλες, φώτα, ηχεία κλπ)…
Σχεδόν καθόλου. Γιατί παράλληλα με την συρρίκνωση βγαίνουν συνεχώς και νέα υλικά συναρμολόγησης – προστασίας (νέες αυτόματες κλειδαριές, διαιρούμενες χειρολαβές, ειδικά εσωτερικά χωρίσματα και σφουγγάρια προστασίας) που μας επιτρέπουν να στερεώσουμε και να μεταφέρουμε σωστά το προϊόν η τα προϊόντα που θα μεταφέρουν μέσα τα Case.

aLive: Καλή επιτυχία σε όλα τα μελλοντικά σου σχέδια….

Επαφή
Power Case
Power Case / Facebook page

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση